Mısır'a tatile gelen turist korkudan küçük dilini yutacaktı. Dev yaratık yüzeye kadar yaklaştı ve kanonun altından geçti. Korku içinde o anları kayda aldı

Son dönemin en çok tercih edilen turistik ülkelerinden biri haline gelen Mısır'da çekilen görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Mısır'da tatil yapan biri tarafından çekilen görüntülerde, kanoyla açılan turist dev yaratığı yüzeyde görünce korku içinde kayıt tuşuna bastı.

Pek çok yabancı turistin uğrak yeri haline gelen Mısır'da son dönemde köpek balıkları büyük korku yaratıyor. Son dönemde Türkiye'de de dahil olmak üzere çok fazla turist tatilini Mısır'da geçiriyor. Ancak geçtiğimiz haftalarda Rus bir turistin köpek balığı saldırısına uğradıktan sonra hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medyada paylaşılan görüntüler, paniğe neden oldu.

Mısır'a tatile gelen turist korkudan küçük dilini yutacaktı. Dev yaratık yüzeye kadar yaklaştı ve kanonun altından geçti. Korku içinde o anları kayda aldı - Resim : 1

KANONUN ALTINDAN DEV YARATIK GEÇTİ

Mısır'a tatile giden bir turist tarafından kayda alınan görüntüler büyük korku yarattı. Kanoyla açılan turist, yüzeye yakın dev yaratığı fark etti, kısa süre sonra yaratığın yüzgeçleri de görüldü. Ancak dev yaratık korku içindeki turiste aldırmadan kanonun altından yüzüp uzaklaştı.