Mısır’da dehşet anları! Köpek balığı saldırısında ölen turisti sahilden izlediler!

Mısır'da köpek balığı dehşeti yaşandı. Geçtiğimiz cuma günü gerçekleşen olayda Avusturyalı kadın turist, Mısırlı eşiyle birlikte çıktığı yaz tatilinde saldırıya uğradı. Ülkenin en gözde tatil rotalarından biri olarak bilinen Hurgada'da 68 yaşındaki kadına köpek balığı saldırdı. Hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı. Saldırıya uğrayan kadını kıyıda bulunan vatandaşlar saniye saniye kameralara aldı. İşte o dehşet anları...

Mısır'da kıyıya yakın bir noktada yüzen 68 yaşındaki Avusturyalı bir kadın turist, köpek balığının saldırısına uğradı. Saldırıda kolu ve bacağı kopan kadına kimse yardım edemedi. Kanlar içinde kalan kadın, ağır yaralanmasına rağmen kıyaya yüzmeyi başardı. Olay yerine gelen ambulansa hastaneye kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dehşet anları çevredekiler tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşti. 68 yaşındaki Avusturyalı kadın turist, Mısırlı eşiyle birlikte yaz tatilini geçirmek için bölgeye geldi. Kızıldeniz'in kıyısında olan bir tatil beldesinde kalan kadın, iskeleden denize girdi.

İzlemekten başka birşey yapamadılar

Çok açılmadan iskeleye yakın sayılabilecek bir noktada yüzen kadın, çok geçmeden bir köpek balığı tarafından saldırıya uğradı. Çığlıklar içinde yardım isteyen kadın uzun süre boyunca köpek balığından kurtulmaya çalıştı. Etraftakiler tarafından dikkati dağıtılmaya çalışılsa da köpek balığı kadının kolunu ve bacağını kopardı.