Şeyma Subaşı'nın burnu sosyal medyada gündem oldu!

Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile birlikte olan ve her fırsatta aşkını sosyal medya hesabında paylaşan Şeyma Subaşı'nın yeni görüntüsü gündem oldu. Yamuk burnunu fark eden takipçileri, "Şeyma estetik mi yaptırdı?" şeklinde yorumlarda bulundu.

Şeyma Subaşı'nın burnu sosyal medyada gündem oldu!

Aşk yaşadığı Mısırlı milyarder iş insanı Mohammed Alsaloussi ile bir süredir Miami'de tatil yapan Şeyma Subaşı, dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı. 30 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın burnunun yamukluğu takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'nın burnu sosyal medyada gündem oldu! - Resim : 1

BURNUNUN YAMUKLUĞU DİKKAT ÇEKTİ

Arabada eğlenirken çekilen videosunu sosyal medya hesabından yayınlayan Subaşı'nın yeni görüntüsü sosyal medyada olay oldu.

Şeyma Subaşı'nın burnu sosyal medyada gündem oldu! - Resim : 2

Subaşı'nın yüzünü görenler 'Yine mi estetik yaptırdı?' diye sormadan edemedi. Burnunun yamuk görüntüsü gözlerden kaçmazken çoğu takipçisi bu halini beğenmedi.
 Şeyma Subaşı'nın burnu sosyal medyada gündem oldu! - Resim : 3

TARTIŞMA YARATTI

Instagramda 3 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, 6 gün önce sweatshirt'ündeki yazıyla dikkat çekmişti. Subaşı'nın kıyafetindeki "Erkek arkadaşımın malıyım" yazısı sosyal medyada tartışma yaratmıştı.

Şeyma Subaşı'nın burnu sosyal medyada gündem oldu! - Resim : 4

"ERKEK ARKADAŞIMIN MALIYIM"

Subaşı'nın giysisinin üzerinde, "Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşcılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar" yazıyordu. Subaşı'nın fotoğrafına, "Umarım üstünde yazan şeylerin anlamını biliyorsundur" ve "Bu bir şaka mı?" şeklinde yorumlar yapılmıştı. 

Şeyma Subaşı'nın burnu sosyal medyada gündem oldu! - Resim : 5

KUCAĞINDA POZ VERMİŞTİ

Mısırlı aşkıyla en özel anları sosyal medya hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, Sevgililer Günü'nde sevgilisinin kucağında olduğu bir fotoğrafı yayınlamıştı.