Şeyma Subaşı bu kez cesur pozuyla değil, sweatshirt'ündeki yazıyla gündem oldu!

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile paylaştığı cesur pozlarıyla çok konuşulan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'nın sweatshirt'ündeki yazı şoke etti.

Şeyma Subaşı bu kez cesur pozuyla değil, sweatshirt'ündeki yazıyla gündem oldu!

Mısırlı sevgilisi Mohammad Alsaloussi ile aşk pozlarını paylaşmaya doyamayan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı sınır tanımıyor.

Sosyal medya paylaşımları ve lüks yaşantısıyla çok konuşulan Subaşı, sevgilisiyle cesur pozlarıyla adından sıkça bahsettiriyor.

 

Şeyma Subaşı bu kez cesur pozuyla değil, sweatshirt'ündeki yazıyla gündem oldu! - Resim : 2

"Erkek arkadaşımın malıyım"

Sevgilisiyle Miami tatiline devam eden Subaşı bu kez pozuyla değil, üzerindeki sweatshirtüyle dikkat çekti. Ünlü fenomen, sevgilisinin kendisine aldığı sweatshirt ile poz verdi. Şeyma Subaşı'nın sweatshirt'ün de "Erkek arkadaşımın malıyım" yazması ise, sosyal medyada tartışma yarattı.

İşte Subaşı'nın giydiği sweatshirtünde yazanlar: 

"Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşcılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar."

Şeyma Subaşı bu kez cesur pozuyla değil, sweatshirt'ündeki yazıyla gündem oldu! - Resim : 4

Yaşam tazrı ve fiziğinin yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulan Şeyma Subaşı, "Herkesin gerçek aşk partnerini bulmasını diliyorum" sözleriyle sevgilisine olan aşkını haykırmıştı.

 

Şeyma Subaşı bu kez cesur pozuyla değil, sweatshirt'ündeki yazıyla gündem oldu! - Resim : 6