Misli, Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın resmi sponsoru oldu

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli, Türk kadın voleyboluna desteğini artırıyor. Misli, Türkiye Voleybol Federasyonu ile imzaladığı sözleşme kapsamında Sultanlar Ligi resmi sponsorluğu ve A Milli Kadın Voleybol Takımı resmi sponsoru olarak Türk kadın voleybolunun yanındaki güç olmaya devam ediyor.

Misli, Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın resmi sponsoru oldu

2020-2021 sezonundan itibaren Sultanlar Ligi'nin isim sponsoru olan Misli, Türkiye Voleybol Federasyonu ile imzaladığı sözleşme kapsamında Sultanlar Ligi resmi sponsorluğu ve A Milli Kadın Voleybol Takımı resmi sponsoru olarak Türk kadın voleybolunun yanındaki güç olmaya devam ediyor.

Misli, Türkiye Voleybol Federasyonu ile imzaladığı sözleşme kapsamında Sultanlar Ligi resmi sponsorluğu ve A Milli Kadın Voleybol Takımı resmi sponsoru olarak Türk kadın voleybolunun yanındaki güç olmaya devam ediyor.

İmza törenine Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Oktay, Erdoğan Demirören, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Danışmanı Cengiz Zülfikaroğlu, Misli CEO'su Zafer Reisoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları Elif Şahin ve İlkin Aydın katıldı.

Misli, Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın resmi sponsoru oldu - Resim : 1

ÜSTÜNDAĞ: MİSLİ, BUGÜN İTİBARIYLA SULTANLAR LİGİ VE A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMIMIZIN SPONSORU OLDU

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Yıldırım Demirören ile Türk sporunda uzun yıllar birlikte yol yürüdüklerini ifade ederek, "Siz ve Misli ailesinin değerli temsilcileri dünya ve Avrupa şampiyonu olan güzel kızlarım ve kıymetli basın mensupları. Bu önemli günde bir arada olduğumuz için mutluluğumu belirtmek istiyorum. Ben ilk rahmetli Erdoğan Demirören ağabeyimizin özel ödülünü almıştım. Kendisi 'Ne kadar güzel şeyler oluyor bu voleybolda, benim voleybola sevgim ayrı' demişti. Öncelikle Demirören ailesine Türk sporuna verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Misli ile imzasını atacağımız törende dünyanın en iyi ligi misli.com Sultanlar Ligi. Avrupa'da son oynanan şampiyonada 2 Türk takımının oynaması Türk spor tarihinde bir ilktir. Paydaşlardan söz ediyorum ki bu paydaşlar sponsorlarımız ve kulüplerimiz. Bugün Sultanlar, final oynayıp da şampiyon olamadığımız yerde şampiyonluk elde ettiler. Geldiğimiz noktada son olimpiyat, Avrupa ve dünya şampiyonunu yeniyorsunuz. Bu zaferi elde eden Sultanlar, 'Türk voleybolunda sırada ne var' diye sorulduğunda ne varsa zirveye talibiz diyorlar. Olimpiyat elemesi oynanacak ve yüzde yüz olimpiyatlarda yer alacağız. Bu Avrupa Şampiyonası'nda bayrağımızı göndere çekilip İstiklal Marşımız okunurken yaşanan duygunun çok güzel olduğunu belirtmek istiyorum. Bu zaferler elde edilirken de sponsorların desteğini unutmayacağız. Misli, bugün itibarıyla Sultanlar Ligi ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın sponsoru oldu. Destekleri daha fazla almanın mutluluğunu sizlerle yaşıyoruz. Ben ve ekibim güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Bu iş birliğinin Türk voleyboluna, Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum. Sıradaki olimpiyatlarda bu mutluluğu ülkeye yaşatmanın gayretini vereceğiz. Tüm paydaşlarımızla gurur duyuyorum. Sayın Demirören size ve ekibinize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'a günün anısına özel hediye ve plaket takdim etti