Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin kuzeni askerde intihar etti!

Moda programlarıyla tanınan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin Tunceli'de vatani görevini yapan kuzenleri Hüseyin Enes Candan, intihar ederek yaşamına son verdi.

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin kuzeni askerde intihar etti!

Nihal Candan ve Bahar Candan'ın Tunceli'deki kuzenleri Hüseyin Enes Candan, görevli olduğu karakolda intihar ederek yaşamına son verdi.

Moda programlarında tanınan hatta şimdilerde de TV8 ekranlarında yayımlanan Doya Doya Moda'da yarışmacı olan Bahar Candan ve ablası Nihal Candan, sosyal medya hesabından kuzeninin şehit olduğunu açıkladı.

Ancak valilikten yapılan açıklamada Candan'ın vefat eden kuzeninin şehit olmadığını intihar ettiğini duyurdu.

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin kuzeni askerde intihar etti! - Resim : 1

Kuzeninin fotoğrafını paylaşan Bahar Candan, "Kuzenim Enes Candan Tunceli'de şehit oldu. Şehitler ölmez vatan bölünmez" notunu yazdı. 

Nihal Candan ise "Kuzenimiz Hüseyin Enes Candan şehit olmuş. Başımız sağ olsun. Vatan sağ olsun ne denir ki... Çok gençti nurlar içinde uyu" ifadeleriyle acısını paylaştı.

Jandarma Er Hüseyin Enes Candan'ın ölümü hakkında açıklama yapan Tunceli Valiliği ise "Jandarma Er Hüseyin Enes C.'nin pazartesi günü gece yarısı görevli olduğu jandarma karakolunun iç nizamiye girişinde görev silahıyla hayatını sonlandırdı" denildi.