Genç modelin trajik ölümü

33 yaşındaki model, arkadaşlarıyla çıktığı bot gezisinde kayalara düşerek hayatını kaybetti. Savcı, arkadaşlarının çelişkili ifadeleri nedeniyle soruşturma başlatıldığını açıkladı. Galina Fedorova'nın kesin ölüm nedeni otopsinin ardından ortaya çıkacak.

Genç modelin trajik ölümü

33 yaşındaki Rus model Galina Fedorova, İtalya'nın Sardinya adasında arkadaşlarıyla birlikte lastik botla gezintiye çıktıktan sonra trafik bir şekilde hayatını kaybetti. Arkadaşlarının verdiği ifadelere göre genç model bottan düştükten sonra kayalıklara çarptı ve hayatını kaybetti.

Genç modelin cansız bedeni İtalyan liman idaresine ait bir devriye botu tarafından bulunurken, başka bir tekneyle kurtarılan arkadaşı Galina'nın bottan düştükten sonra kayalara çarptığını söyledi.

Fotoğrafçı olduğu belirtilen şahsın anlattıklarının çelişkili olması nedeniyle savcı yardımcısı Enrico Lussu, soruşturmanın devam edeceğini, genç kadının ve yanındaki arkadaşının olaydan önce alkol alıp almadıklarının inceleneceğini kaydetti.

Annesinin gözyaşları: Hayatı hep sevdi...

Kızının ölümünün ardından Instagram hesabından bir açıklama yapan annesi Tatiana Fedorova, kızının cenazesinin getirilmesi için yardım isteyerek, "Her gittiği yerde yaşadı ve mutluydu, pansiyonlarda bile, iki gün boyunca yiyeceksiz bile, iş her zaman iyi değildi. Ama hiçbir zaman şikayet etmedi. Hayatı sevdi! Kendisine dünyanın kadını dedi" açıklamasında bulundu.