Montella’nın Milli Takım’ı umut verdi!

Sevgili okurlar, A Milli Futbol Takımı’nda çalkantılı geçen Stefan Kuntz döneminin ardından Vincenzo Montella dönemi başlamıştı. İtalyan teknik adama yabancı olduğu için sıcak bakmayan birçok futbol adamı vardı. Futbolda kimlikten ziyade iyi bir oyun sistemi oluşturup bunu uygun oyuncularla oynarsanız başarı kaçınılmazdır. Bunu İtalyan futbol adamı, Hırvatistan maçında fazlasıyla gösterdi.

GERÇEK BİR TAKIM İZLEDİK

Hırvatistan karşısında takım olmuş bir Milli Takım izledik. Herkes sadece işini yapmaya odaklandı, şova kaçmadan doğru hücumlarla gol aradık. Nitekim orta sahada İsmail Yüksek’in etkili oyunu ile diri kaldığımız için rakibimize karşı iyi bir oyun sergiledik. Özellikle Ferdi, Samet, Abdülkerim ve Cenk’ten oluşan savunma bloğu ile Uğurcan işini iyi yaptı. Savunma arkasına kontra atakta sarkan Barış Alper Yılmaz’ın attığı golle de Milli Takım sonuca giderek Hırvatistan’ı yenmiş oldu. Bu zafer eminim ki herkeste Milli Takım sevgisini ve umudunu yeniden yeşertir.

EURO 2024’Ü KONUŞABİLİRİZ

Bir futbolseverler olarak sahada her şeyini ortaya koyan tüm futbolcuları, teknik heyeti ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. İnşallah Letonya maçını da kazanıp, EURO 2024’e katılmayı garantileyeceğiz. Milli Takım’ın Letonya maçında da istenen sonucu alacağından şüphe duymuyorum. Yeter ki Milli Takım’da Montella’nın işine karışılmasın.