Motorine bir zam daha! Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacak

Bu ay içerisinde akaryakıta gelen zamlara bir yenisi daha eklenecek. Motorine haziran ayında 3. zam geliyor. Pazartesi gece yarısında gelecek zam önce depoları fulleyin.

Motorine bir zam daha! Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacak

Araç sahiplerini üzecek haber geldi. Haziran ayında akaryakıt fiyatlarına bir zam daha gelecek. Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatı artacak. Benzin ne kadar? Motorin ne kadar? İşte yanıtı....

MOTORİNİN LİTRESİ 24 TL'YE DAYANDI

Mynet'te yer alan habere göre; 7 Haziran’da 1,36 TL zamlanan motorin fiyatları, bir gün sonrasında ise 1,37 kuruş daha zamlanmıştı. Ancak 19 Haziran Pazartesi gece yarısından itibaren akaryakıt pompa fiyatları yeni zamlı tarifeyi gösterecek. Mazot litre fiyatı 1 lira 40 kuruş daha artacak. Gelecek 1.40 liralık zammın ardından fiyatlar ortalama olarak İstanbul’da 23,56 TL, Ankara’da 23,99 TL ve İzmir’de 24,07 TL olacak.

BENZİN FİYATI SABİT KALDI

Seçimlere 3 gün kala 75 kuruş ve 43 kuruşluk benzin zammı iptal edilmişti. 30 Mayıs’ta fiyatlar 66 kuruş ve 8 Haziran’da 2 lira 70 kuruş zam gelen benzin fiyatı için şimdilik herhangi bir zam indirim haberi bulunmuyor.