Mourinho kaybedilen finalinin ardından çılgına döndü! Öfkesini hakemden çıkardı, sözleriyle yerden yere vurdu! "Cehenneme git"

UEFA Avrupa Ligi final maçında Sevilla’ya yenilen Roma’da teknik direktör Jose Mourinho maçın ardından hakem Anthony Taylor'a sert tepki gösterdi. Mourinho, maçın ardından otoparkta gördüğü İngiliz hakeme hakaret ve tacizlerde bulundu.

Mourinho kaybedilen finalinin ardından çılgına döndü! Öfkesini hakemden çıkardı, sözleriyle yerden yere vurdu! "Cehenneme git"

UEFA Avrupa Ligi finalinde Sevilla ile Roma, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da karşı karşıya geldi. İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor’ın düdük çaldığı maçın normal süresi ve uzatmaları 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Seri penaltı atışları sonucu Sevilla rakibine 4-1 üstünlük sağlayarak kupayı kazanan taraf oldu.

Mourinho kaybedilen finalinin ardından çılgına döndü! Öfkesini hakemden çıkardı, sözleriyle yerden yere vurdu! "Cehenneme git" - Resim : 1

MOURINHO HAKEMİ ELEŞTİRDİ

Öte yandan Mourinho, maçın ardından yaptığı açıklamada "Roma'da kalmak istiyorum ama oyuncularım daha fazlasını hak ediyor. Ben de daha fazlasını hak ediyorum. Daha fazlası için savaşmak istiyorum. Hem teknik direktör hem de iletişim sorumlusu olmaktan yoruldum. Bu kadar çok olmaktan yoruldum. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde değiliz ve mantıken bu iyi bir haber çünkü henüz Şampiyonlar Ligi'ne hazır bir kadro değiliz. Pazar günü Avrupa Ligi'nde olmak için kazanmalıyız. Umarım Anthony Taylor, Şampiyonlar Ligi'nde kalır ve bu maçta yaptığı zırvalığın aynısını yapar, bizi Avrupa Ligi'nde yalnız bırakır” demişti.

Mourinho kaybedilen finalinin ardından çılgına döndü! Öfkesini hakemden çıkardı, sözleriyle yerden yere vurdu! "Cehenneme git" - Resim : 2

SİNİR PATLAMASI YAŞADI

Maçta tartışmaları kararlara imza atan İngiliz hakeme maç içinde birçok kez tepki gösteren Jose Mourinho, maçın ardından sinir patlaması yaşadı.

Portekizli teknik adam otoparkta gördüğü İngiliz hakeme hakaret ve tacizlerde bulundu.

Mourinho kaybedilen finalinin ardından çılgına döndü! Öfkesini hakemden çıkardı, sözleriyle yerden yere vurdu! "Cehenneme git" - Resim : 3

KÜFÜRLER VE HAKARETLER SAVURDU

Portekizli teknik direktör Taylor'a "rezilsiniz" dedi. Bunun yanı sıra, "Sen lanet olası bir utançsın, lanet olası bir utançsın, cehenneme git ” ifadelerini kullandı.

Mourinho’nun ayrıca, küfürler ve hakaretle savurduğu kaydedildi.

Daily Mail, Mourinho'nun Taylor'a "Lanet olsun adamım, bu çok yazık " dediğini bildirdi.