Uzun yıllardır Multipl Skleroz (MS) hastalığıyla mücadele eden ünlü sanatçı Serdar Ortaç, hayranlarını sevindiren bir haberle gündeme geldi.
SAHNEYE TEK BAŞINA ÇIKTI
Ünlü şarkıcı, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserinde, uzun süredir yaşadığı yürüme zorluğunu aşarak sahneye tek başına çıktı.
"ŞİMDİ SAHNEDE ÖZGÜRÜM"
Yıllar sonra ilk kez yardımsız yürüyen Serdar Ortaç, "Eskiden yardım almadan bir adım atamıyordum, şimdi sahnede özgürüm" dedi.
Tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duymadan yürüyebildiğini göstermek için özellikle sahneye adım adım ilerleyen Ortaç, seyircilerden dakikalarca süren alkış aldı.
"YENİ BİR SAYFA AÇTIM"
Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Ortaç, hayatında köklü değişiklikler yaptığını belirtti. Ünlü şarkıcı, "Yeni bir sayfa açtım. Vücuduma ve ruhuma iyi gelen şeylere odaklandım" ifadelerini kullandı.
"AŞK ARTIK BANA GÖRE DEĞİL"
Ortaç, aşk hayatıyla ilgili sorulara ise net bir yanıt verdi:
"Aşk artık bana göre değil. Önceliğim sağlığım, sahnem ve şarkılarım."