Mucize Doktor'un yıldızı Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu evlendi! İşte ilk görüntüler...

Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez, dizinin finalinde evlendiği yerde nişanlısı Ece Çeşmioğlu ile hayatını birleştirdi. İşte nikahtan ilk kareler...

Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez, dizinin final bölümünde senaryo gereği evlendiği orman evinde gerçek hayatta da evlendi. Ölmez geçen yıl nişanlandığı meslektaşı Ece Çesmioğlu ile nikah masasına oturdu.

Genç çift kameralar önüne geçerek heyecanlarını dile getirdi. Çok mutlu olduklarını ifade eden Taner Ölmez, "Dostlarımız, arkadaşlarımızdan kemik bir kadro ile birlikteyiz. Güzel olacak. Geleneklere çok bağlı kaldık. Geleneklere çok bağlı kaldık. Ne varsa yaptık. Çok güzel olmuş, çok yakıştı. Keyfimiz yerinde" dedi.

Ece Çeşmioğlu ise, "Taner'in heyecanını paylaşıyorum. Uzun zamandır hayalini kurduğumuz ve beklediğimiz bir günü. Pandemi nedeniyle beklemek zorunda kaldık. Çok şükür şu an buradayız. Her şey çok güzel gidiyor, inşallah böyle de devam eder" diye konuştu.

Ece Çeşmioğlu kimdir?

Genç oyuncu Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2015 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Bir ajansa bağlı olarak çalışan oyuncu, oyunculuk kariyerine 2002 yılında "Çocuklar Duymasın" dizisiyle başladı. 2005 yılında "Gümüş" adlı dizide Hilal karakterini canlandırdı. 2006 yılında "İki Aile" dizisinde Ceren Karaman karakterini oynadı.

Mucize Doktor'un yıldızı Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu evlendi! İşte ilk görüntüler... - Resim : 2
Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez evlendi.

 

Temmuz 2015'de Kanal D'de ekrana gelen "Yaz'ın Öyküsü" adlı dizide Yaz karakterini canlandırırken; Vildan Atasever, Tansel Öngel, Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz, Tarık Ündüz, Deniz Gürzumar, Ayşegül İşsever, Zühtü Erkan, İncilay Şahin ve Zehra Daştan da rol aldı.