Müge Anlı dehşete düştü! Canlı yayında "cinlerim var" deyip kadını etkilemeye çalıştı! İzleyenin yüreği ürperdi

Müge Anlı'da herkesi dehşete düşüren bir olay gerçekleşti. Kaybolan Ayşe Bağcı bulundu. Canlı bağlantıyla yayına bağlanan Bağcı'yı "Ben de şeytan tüyü var", "Cinlerim var" diyen Mücahit isimli adam canlı yayında kadını etkilemeye çalıştı.

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı'da herkesi dehşete düşüren bir olay gerçekleşti. Ailesinin aradığı Ayşe Bağcı evli olan Mücahit adında bir adam ile imam nikahı kıydığı ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Ayşe Bağcı görüntülü görüşme esnasında "Cinlerim var" "Ben de şeytan tüyü var" diyen Mücahit isimli adam tarafından omzuna dokunulup sarsılarak etkilenmeye çalışıldı.

Müge Anlı gördükleri karşısında dehşete düştü

Genç kadının omzunun sarsılarak etkilenmeye çalışıldığını gören Müge Anlı dehşete düştü. Ayşe Bağcı'nın anne babası gördükleri karşısında gözyaşlarını tutamadı. Ayşe Bağcı'nın ailesi "Şeytan tüyünü böyle yapıyor işte" dedi. 

Müge Anlı dehşete düştü! Canlı yayında "cinlerim var" deyip kadını etkilemeye çalıştı! İzleyenin yüreği ürperdi - Resim : 1

Ayşe Bağcı dondu kaldı

Müge Anlı defalarca "iyi misin sen?" diye sormasına rağmen Ayşe Bağcı dondu kaldı. Genç kadının donup kalmasını herkes dehşetle izledi.

"Şeytan tüyüm var kadınları etkiliyorum"

Evli ve bir çocuk babası olan Mücahit adındaki adam, şeytan tüyünün olduğunu kadınları etkilediğini Ayşe Bağcı'yı da otobüste görüp etkilediğini söyledi.

İmam nikahı kıyıldı

Ailesi Ayşe Bağcı'nın zorla tutulduğunu iddia etti. Ayşe Bağcı ise imam nikahı kıydıklarını fotoğrafla gösterdi

Yayına eski sevgilisi de bağlandı

Mücahit adındaki adamın Emine isimli eski sevgilisi de yayına bağlandı. Evli olduğunu sakladığını, çocuğunun görme engelli olmadığını da belirtti.

"Telefonu kırıldı" deyip milleti kandırıyormuş

Mücahit'in turistlerle bilerek çarpışıp telefonunu kırdığını, milleti dolandırarak para istediği de iddia edildi. 

"Mücahit boşanacak"

Ayşe Bağcı, imam nikahlı sevgilisi Mücahit'in eşinden boşanacağını da iddia etti. 

Müge Anlı çok sinirlendi

Yüzünü göstermeden Ayşe Bağcı'nın elini tutan Mücahit, Müge Anlı'yı çok kızdırdı. Müge Anlı "Utanmıyorsun değil mi karın izliyor şu an" dedi.