Müge Anlı deprem bağış hesapları ne? Müge Anlı deprem bağışı nasıl yapılır?

Deprem bölgesi için tüm Türkiye harekete geçti. Kahramanmaraş ve Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da yıkıma neden olan deprem için Türkiye tek yürek olurken, sağ kurtulanlar için büyük yardım kampanyaları yapılıyor. Bu kampanyalardan en dikkat çekeni ise Müge Anlı’nın başlattığı yardım kampanyası. Peki, Müge Anlı deprem bağış hesapları ne? Müge Anlı deprem bağışı nasıl yapılır? Müge Anlı deprem yardımı için numaralar kaç? İşte Müge Anlı bağış S

Müge Anlı deprem bağış hesapları ne? Müge Anlı deprem bağışı nasıl yapılır?

Türkiye deprem bölgesi için harekete geçti. Enkazdan sağ kurtulanlar ile depremi atlatan ancak evlerine giremeyen yüz binlerce kişi için yardım kampanyaları düzenleniyor. Ünlüler ve sanat camiasının önemli isimleri depremzedeler için yardım kampanyaları başlattı. Aşevi yardımlarını her zaman sürdüren Müge Anlı da deprem bölgesi için mobil dağıtım yapan araçları deprem bölgesine gönderdi. Ayrıca deprem mağdurları için de yardım toplayan Müge Anlı, yardımseverlerin bağışlarını da bölgeye ulaştıracak.

MÜGE ANLI DEPREM BAĞIŞ HESAPLARI NE?

Müge Anlı’nın deprem bölgesine yardım için başlattığı iyilik hareketiyle toplanacak bağışlarla, deprem bölgesine kurulan aşevlerinde depremzedelere sıcak yemek dağıtacak.

Müge Anlı bağış SMS bilgileri: Müge yaz 2868’e gönderebilirsiniz.

Müge Anlı bağış için IBAN numarası: TR83 0001 0024 8700 0018 6868 02