Müge Anlı çileden çıktı! "Sana bir yumruk atarım"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gergin dakikalar yaşandı. Müge Anlı programaı telefon bağlantısıyla bağlana kişinin sözleri üzerine çileden çıktı. Anlı,” Sana bir yumruk atarım bir de yer çarpar” sözleri ise gündem oldu.

Müge Anlı çileden çıktı! "Sana bir yumruk atarım"

ATV ekranlarından izleyici karşısına gelen Müge Anlı ‘da son dakika gelimesi yaşandı. Programa katılan Davut Kıranlı adlı kişinin, çocukları ve 4 torununu bırakıp şoförü Muammer ile kaçan Sevgi Kıranlı’nın zorla götürülmüş olabileceğini söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.

Yayına katılan Davur ile Muammer Bey’in arkadaşı olduğunu söyleyen ismini vermek izlemeyen bir kişi ise telefon bağlantısıyla katıldığı yayında sarf ettiği sözler Müge Anlı’yı çileden çıkardı.

İsmini vermek izlemeyen kişi canlı yayında, “Muammer karısını dövemez, korkar. Dövmüşse de kadın hak etmiştir de dövmüştür" sözlerini söyleyince Müge anlı adeta çıldırdı.

Müge anlı canlı yayına telefonla bağlanan kişiye, "Sana bir yumruk atarım, bir de yer çarpar" dedi.

Muammer’in eşi de canlı yayına katıldı

Davut Kıranlı, 3 aydır habr alamadığı eşi Sevgi Kıranlı için Müge Anlı’dan yardım istedi. Daha sonra Muammer Bey’in eşinin de canlı yayına katılmasıyla ortaya çıkanlar herkesi şoke etti.

“Aşık etmek için büyü yaptı”

Karısını çok sevdiğini söyleyen Davut Kıranlı şunları söyledi;

“Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı” dedi.

Semiha Hanım, eşinin bu ilişkisinin fındık zamanı başladığını bildiğini anlattı. Davut Bey ise eşiyle Muammer'in ayrı bahçelerde çalıştıklarını sadece 20 gün beraber çalıştıklarını o esnada karısının kandırıldığını ileri sürdü.

35 yıllık karısının evine dönmesini isteyen Davut, eşinin Trabzon’da olduğunu ve ikilinin kendilerini evli olarak tanıttıklarını canlı yayında öğrendi.