Müge Anlı'ya damga vuran sözler: Kardeşimin iç çamaşırını istediler

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te merakla beklenen Gönül Taşan sonunda yayına çıktı. "Kardeşimin iç çamaşırını istediler 'bu sizi çözer' dediler. 10 yıl önce 100 lira para istediler, " diyen ismini vermek istemeyen bir kişinin anlattıkları ise bölüme damga vurdu. Son bölümde oklar yine Şefika'yı gösterdi

Müge Anlı'ya damga vuran sözler: Kardeşimin iç çamaşırını istediler

Gönül Hoca ismi ile anılan üfürükçü Gönül Taşan ve annesi hakkındaki iddiaları konu eden Müge Anlı'da büyü açıklamaları arka arkaya geliyor.

Herkesin Gönül Taşan'ı merak ettiği Müge Anlı'da sonunda ünlü üfürükçü canlı yayına çıktı. Ancak art arda gelen telefonlar sonucunda yayını terk etti. 

2 ailenin çocuklarının evden kaçıp Gönül Taşan'ın binasına taşınması ile başlayan olaylar silsilesinde Taşan'ın kapı komşusundan dikkat çeken iddialar geldi.

Gönül Taşan'ın amcasının karısı Sabriye Topal'ı intihara sürüklediğini iddia edilmiş, "Sende sihir var diye onu kandırdı. Sabriye Topal'ı öldürttü. Okudu üfledi Sabriye kendini iple astı" denilerek üfürükçü kadın suçlanmıştı.

"Bunların başı Şefika"

Gönül Taşan, stüdyoda işler karışınca kiracılarını ve çocuklarıyla birlikte yayını bırakıp gitti. 

Programa damga vuran büyü iddiaları ise ismini vermeyen bir kişiden geldi.  Kimliğini saklamayı tercih eden kişi "Kardeşimin iç çamaşırını istediler 'bu sizi çözer' dediler. 10 yıl önce 100 lira para istediler, kardeşimin Almanya'da olduğunu duyunca da peşimizi bırakmadılar" diyen ismini vermek istemeyen bir kişi, "Bunların başı Şefika'ydı, Gönül Taşan diye bahsettiğiniz kişi ve yayında gösterilen yatakta yatan yaşlı kadın, sanırım annesi dediniz, o da vardı. Şefika bizi onlara yönlendirdi" diye konuştu.