Müge Anlı'da kan donduran itiraf! Varile koymuş

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konu edinilen Uğur Kahraman olayında itiraf geldi... 18 günün ardından gelen itirafta eski kayınpederi Hüseyin Sezer, Uğur Kahraman’ı başınsan silahla vurarak öldürdüğünü itiraf etti ve 'varile koydum' dedi.  

Müge Anlı'da kan donduran itiraf! Varile koymuş

ATV’de yayınlanan Müge Anlı'da gündeme gelen Uğur Kahraman olayı çözüldü. İstanbul Tuzla'daki evinden çıktıktan sonra ortadan kaybolan iki çocuk babası ve 29 yaşındaki Uğur Kahraman’ın kaybının 18’inci gününde beklenen itiraf geldi. Eski kayınpederi Hüseyin Sezer, Uğur Kahraman’ı başınsan silahla vurarak öldürdüğünü itiraf etti. 

Kayınpederden itiraf geldi 

Büyük bir soğukkanlılıkla cinayetin perde arkasını anlatan katil zanlısı, evinden aldıktan sonra saat 14.09’da Tuzla Aydınlı Mahallesi’ndeki kendi ikametine getirdiği eski damadı Uğur Kahraman’ı, aralarında çıkan tartışma sonucu evin mutfağında, Uğur’dan satın aldığı silahla öldürdüğünü, ardından cenazeyi bahçeden aldığı varile koyduğunu itiraf etti.

Para verip taşıtmış

Ağzını bantla kapadığı varili ise gününü tam hatırlayamadığı bir tarihte tesadüfen denk geldiği ve olaydan haberlerinin olmadığını söylediği yabancı uyruklu iki şahsa para karşılığı taşıttığı, yine o şahıslara ait araçla varili Tuzla Altkaynarca’daki ailesinin evine getirdiğini, daha sonra varili apartmanın asansör boşluğuna sakladığını, silahı ise parçalara bölerek farklı yerlere attığını anlattı.

Cinayetten sonra dikkat çeken hareketlilik

Süperhaberin derlediği habere göre katil zanlısı Hüseyin Sezer’in, Uğur Kahraman’ı öldürdükten sonra saat 19.15’te kendisine ait beyaz araç ile eşi Naciye Sezer’le birlikte ikametinden ayrıldığı, ikilinin saat 20.35 sıralarında tekrar Tuzla Aydınlı’da bulunan evlerine döndüğü, saat 20.46’da evlerinden tekrar ayrılarak saat 20.54’te araçlarının Tuzla Şekerpınar Caddesi üzerinde bir dakika bekleme yaptığı, bu esnada araçtan kimsenin inmediği, daha sonra Hüseyin Sezer’in Tuzla Şifa Mahallesi üzerindeki ormanlık alan kenarında aracını durdurarak Uğur Kahraman’a ait telefonu dışarı attığı, saatler 21.00’i gösterdiğinde de tekrar ikametlerine döndükleri tespit edildi.

İtirafın ardından savcı eşliğinde yer gösterdi

İtirafın ardından katil zanlısı eski kayınpeder Hüseyin Sezer, savcı eşliğinde İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince varili sakladığını söylediği ailesinin Tuzla Altkaynarca’daki evine götürüldü.

Bahsi geçen asansör boşluğunda, eski kayınpederin Uğur’u öldürüp cenazesini içine yerleştirdiğini söylediği o varile ulaşıldı. Varil, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince inceleme yapılmak üzere Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirildi.

Ağzı bantla kapatılan varili açan ekipler, içinden ne yazık ki iki çocuk babası Uğur Kahraman’ın cenazesini çıkardı. Cenaze otopsi işlemlerinin ardından acı haberle yıkılan gözü yaşlı ailesine teslim edildi. Uğur Kahraman, Cumartesi günü Tuzla Mimar Sinan Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip Tuzla Şifa Mezarlığı’na defnedildi.

Damat katili oldu, tutuklandı

Katil zanlısı, yer göstermenin ardından sağlık kontrolü için Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık kontrolünden sonra Anadolu Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarılan Hüseyin Sezer, tutuklanarak Metris T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.