Müge Anlı şaştı kaldı! "Karım başka adam için ağladı, gözyaşlarını sildim"

Eşi ve dört çocuğunu bırakarak başka adama kaçan kadının eşi Müge Anlı'ya başvurdu. "Eşim başka adam için ağladı, gözyaşlarını sildim" sözlerini duyan Müge Anlı şaştı kaldı.

Müge Anlı şaştı kaldı! "Karım başka adam için ağladı, gözyaşlarını sildim"

atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine ilginç bir olay gerçekleşti. 4 çocuk annesi Semra Çelik, eşi Gurur Çelik'i başka bir adam için terk etti. Volkan isimli adama kaçan Semra Çelik'in daha sonra evine döndüğünü söyleyen Gurur Çelik, "Eşim Volkan için ağladı, gözyaşlarını sildim" sözleriyle Müge Anlı'yı şoke etti.

"Eşim başka birine kaçtı, gözyaşlarını sildim"

Eşinin büyü yüzünden böyle olduğunu söyleyen Gurur Çelik'in sözleri akıllara durgunluk verdi. Müge Anlı dayanamayıp "Bu kadın başkasına aşık olup kaçmış, ne büyüsü" diye isyan etti. Gurur Çelik, eşinin evine döndüğünü Volkan isimli adama çok aşık olduğunu söyleyip onu teselli etmek için gözyaşlarını sildiğini söyledi. Bu sözler karşısında hem Müge Anlı hem de stüdyodakiler şaştı kaldı.

 

 

Müge Anlı şaştı kaldı! "Karım başka adam için ağladı, gözyaşlarını sildim" - Resim : 2

"Bu kadın sana nasıl saygı duysun?"

Eşinin başka adam için ağladığını gözyaşlarını sildiğini söyleyen adamı duyunca şaşıp kalan Müge Anlı "Sen böyle yaparsan bu kadın sana nasıl saygı duysun?" ifadelerinde bulundu.

 

Müge Anlı şaştı kaldı! "Karım başka adam için ağladı, gözyaşlarını sildim" - Resim : 3