Müge Anlı, 174 gündür kayıp olan adamın mektubunu okudu! Bir detay var ki "Herkesin başına gelebilir" dedirtti

Müge Anlı'ya başvuran gözü yaşlı kadın 174 gündür kayıp olan oğlunun yazdığı mektubu getirdi. Anlı, canlı yayında adamın mektubunu okudu. Mektupta bir detay var ki "Herkesin başına gelebilir" dedirtti.

Müge Anlı, 174 gündür kayıp olan adamın mektubunu okudu! Bir detay var ki "Herkesin başına gelebilir" dedirtti

34 yaşındaki Yunus Köroğlu isimli adam bir mektup bırakıp ailesini terk etti. 174 gündür kayıp olan Köroğlu'nu aramak üzere annesi Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı, gözü yaşlı kadının oğlunun bıraktığı mektubu canlı yayında okudu. Kayıp olan adam Bitcoin'e tüm parasını yatırdığını ve borçları olduğunu bu yüzden de ortadan kaybolduğunu yazdı. 

Bitcoin'den defalarca para kaybetti 

Müge Anlı'nın canlı yayında okuduğu mektupta Yunus Köroğlu çok kötü bir insan olduğunu, eşine sürekli yalan söylediğini, borç batağına düştüğünü yazdı. Bitcoin'de defalarca para kaybeden Köroğlu, kaybına rağmen daha da çok yatırım yaptığını ancak onları da kaybettiğini belirtti. 

Müge Anlı, 174 gündür kayıp olan adamın mektubunu okudu! Bir detay var ki "Herkesin başına gelebilir" dedirtti - Resim : 1

"Kara tabloyu yazacağım nasıl batakta olduğumu anlayacaksınız"

Yusuf Köroğlu mektubunda  "Kara tabloyu yazacağım nasıl batakta olduğumu anlayacaksınız" diyerek borçlarını da mektupta yazmış. İki kredi çekmiş toplam 62 bin TL. Kredi kartı 34 bin 200 TL. Bir başkadan iki kredi daha toplamda kredi çekmiş 75 bin. Toplamda ise 240 bin TL borcu varmış. Ailesine de "Boşuna aramakla yorulmayın" demiş.

Müge Anlı, 174 gündür kayıp olan adamın mektubunu okudu! Bir detay var ki "Herkesin başına gelebilir" dedirtti - Resim : 2

Müge Anlı'nın programında bulundu

Telefonla bağlanan bir kadın, Yunus Köroğlu'nu gördüğünü, annesinin üzülmemesini söyledi. Köroğlu'nun Edirne'de gördüğünü söyledi. Anne Neriman Hanım hayırlı haberi gözyaşları içinde karşıladı.