Müge Anlı'da akılalmaz olay! Kayıp kadın bulundu! Canlı yayında anlattıkları duyanları şoke etti! “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı"

18 yaşındaki Sevdiye Bahar, 4 yıl önce Adana’da kaybolan annesi Hamide Kalkan’ı, araştırmacı gazeteci Müge Anlı sayesinde bir günde buldu. Ancak genç kızın sevinci, kursağında kaldı. Canlı yayına bağlanan 44 yaşındaki 3 çocuk annesi Hamide Kalkan, “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı. Onu tercih etti. Çocuklarım beni saçımdan tutup sokaklarda sürüdüler. Oğlum burnumu kırdı. Evlatlarımın hiçbirini istemiyorum. Benim için öldüler” dedi. Kararından dönmeyen Kalkan'ı, Müge Anlı bile ikna edemedi.

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Kayıp kadın bulundu! Canlı yayında anlattıkları duyanları şoke etti! “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı"

18 yaşındaki Sevdiye Bahar, 2020 yılının Aralık ayında Adana’da şüpheli şekilde kaybolan 44 yaşındaki 4 çocuk annesi Hamide Kalkan’ı aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Sevdiye Bahar, yıllardır hayatından endişe ettiği annesini Müge Anlı sayesinde bir günde buldu ancak genç kızın mutluluğu çok kısa sürdü.

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Kayıp kadın bulundu! Canlı yayında anlattıkları duyanları şoke etti! “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı" - Resim : 1

Canlı yayına bağlanan anne Hamide Kalkan, ne kızıyla ne de diğer çocuklarıyla görüşmek istedi. Kızı için “O şahıs beni iyi dinlesin” diyen Kalkan, “Müge Hanım ben iki sene önce kızımla görüştüm. Gel yeni bir hayat kuralım, mutlu olalım dedim. Kızım 16 yaşındayken beni bir erkeğe sattı. Hem de evli bir erkek. Beni ona tercih etti. Benim evlatlarımdan çekmediğim acılar kalmadı. Bu insanlar beni karakola şikayet ettiler, iftira attılar. 

Hangi evlat annesine el kaldırır? Saçımdan tutup sokaklarda sürüdüler. Oğlum yumruk yumruğa burnumu kırıp da ağzımdan kan getirdi. Ben bunlara nasıl evlat derim? Kızımı gördüğüme sevinmedim. Ben böyle evlat istemiyorum. Hiçbirini istemiyorum. Ben kendime yeni bir sayfa açtım. Benim için öldüler” diye konuştu.

Müge Anlı'da akılalmaz olay! Kayıp kadın bulundu! Canlı yayında anlattıkları duyanları şoke etti! “Kızım, beni evli bir erkeğe sattı" - Resim : 2

"NE OLUR ANNE GEL"

Annesinin sözleri sonrası gözyaşları içinde bir kez daha annesine çağrıda bulunan genç kız, “Ne olur anne gel, ben her şeyden vazgeçtim. Sonumun ölüm olacağını bile bile geldim. Sen şu an yanındakilerin korkusuyla böyle konuşuyorsun. Biliyorum seni de dövüyorlardı. Çık gel, kurban olayım” dedi.

Ancak anne Hamide Kalkan’ı kararından kimse döndüremedi. Kalkan, çocuklarıyla görüşmek istemediğini söyledi.