Müge Anlı'da bu da oldu! Evden kaçan kadın, eşi için "Kuzenim", çocuğu için de "Kardeşim", annesi için "Teyzem" dedi

Almanya'da yaşayan Hüseyin, evden kaçan eşi Erva ve 9 aylık kızını bulmak için İstanbul'a gelerek Müge Anlı'nın programına katıldı. Başka bir adama kaçan Erva, Hüseyin'in eşi olmadığını, kızının kardeşi olduğunu, annesinin de aslında teyzesi olduğunu ileri sürdü. Erva olmadığına dair bir belge sunamayan genç kadın, Hüseyin ile çekilen fotoğraf ve videolara da montaj dedi.

Müge Anlı'da bu da oldu! Evden kaçan kadın, eşi için "Kuzenim", çocuğu için de "Kardeşim", annesi için "Teyzem" dedi

Evden kaçan eşi Erva ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin hayatının şokunu yaşadı. Başka bir adama kaçan Erva, yayına gelerek Hüseyin'in eşi değil kuzeni olduğunu, bebeğin aslında kardeşi olduğunu, annesi olarak gösterilen kadının da teyzesi olduğunu söyledi. Gerçek adının Erva olmadığını, nüfusta kimliğinin de çıkmadığını belirten kadın, yayında gözaltına alındı. Öte yandan kaçtığı adam Necmettin ise, gösterilen tüm delilleri yok sayarak, "o Erva değil, Esin. Ne diyorsa o doğru" diyerek akıllara durgunluk verdi. 

Müge Anlı'da bu da oldu! Evden kaçan kadın, eşi için "Kuzenim", çocuğu için de "Kardeşim", annesi için "Teyzem" dedi - Resim : 1

Almanya'da yaşayan Hüseyin, evden kaçan eşi Erva ve 9 aylık kızını bulmak için İstanbul'a gelerek Müge Anlı'nın programına katıldı. Türkiye'ye gelerek başka bir adama kaçan Erva, kısa sürede yayına gelerek akıllara durgunluk veren açıklamalar yaptı. Erva, Hüseyin'in eşi değil kuzeni olduğunu, bebeğin de annesi değil ablası olduğunu ileri sürdü. Hüseyin ile çekilen görüntülerin hepsine yüzünün montajlandığını söyleyen genç kadın, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

"AKLIMI YİTİRECEĞİM, BENCE KIZIM AĞIR HASTA"

Hüseyin'in ısrarlı açıklamalarına rağmen eşi olduğunu kabul etmeyen Erva, annesi olarak gösterilen kadını da inkar ederek "O benim teyzem" dedi. Kızının anlattıkları karşısında şaşkına dönen baba Ayhan ise "Allah'ım aklımı yitireceğim. Kızım ağır hasta, derhal hastaneye yatırılmalı. Bu benim karım, senin de annen oluyor. Benim sadece iki çocuğum var. Biri Nevra biri de oğlum. Başka yok" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Söylediklerinin arkasında duran ve geri adım atmayan Erva, Hüseyin'in eşinin kuzeni Elif olduğunu da iddia ederek "Hüseyin, Elif'le evli. Beni Türkiye'den götürmek için burada böyle konuşuyorlar" dedi.

Müge Anlı'da bu da oldu! Evden kaçan kadın, eşi için "Kuzenim", çocuğu için de "Kardeşim", annesi için "Teyzem" dedi - Resim : 2

"BENİM ADIM ERVA DEĞİL, GÖRÜNTÜLERDE BENİ MONTAJLAMIŞLAR"

Doğum belgesinden kimliğe her şeyde kendi kızı olduğu ispatlanan küçük bebekle ilgili de konuşan Erva, "O benim kardeşim. Yanımda olduğundan annemin de haberi var. Ben bakıyorum kardeşime. DNA testi istiyorum" ifadelerini kullandı. Müge Anlı'nın gösterdiği bebek ultrason görüntülerinin de kendisine ait olmadığını söyleyen Erva, "Ben adım Erva değil. Ben Esin'im. Kimliğim yok, nüfusa gittiğimde adım başka çıkıyor" ifadelerini kullandı. Evlilik cüzdanındaki fotoğraf ve ismine rağmen her şeyi inkar eden Erva, Hüseyin ile çekilen nişan, kına ve dans videolarındaki kişinin kendisi olduğunu ancak hepsinin montajla yapıldığını savundu.

AİLE BAKANLIĞI İNCELEME BAŞLATTI!

Aile Bakanlığı, canlı yayında gündeme gelen konuyla ilgili inceleme başlattı. Yayında sürekli "Benim adım Esin ama kimlikte sahtekarlık yapmışlar, adımı Erva yazmışlar. Ben Esin'im. Evli değilim, çocuğum yok" diyen Erva, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından canlı yayında gözaltına alındı. Evra'nın sağlık kontrollerinin ardından parmak izi testiyle kimliği de tespit edilecek.