Canlı yayına bağlanan kadının sözleri tüyler ürpertti: "Bu adam 9 yaşındaki kızımın özel bölgesine dokundu"

Müge Anlı'ya katılan talihsiz kadın 15 yaşındaki kızının 48 yaşındaki adam tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Şüpheli servisçi iddiaları reddederken canlı yayına bağlanan bir kadının sözleri tüyler ürpertti. İsmini vermek istemeyen kadın, "Bu adam 9 yaşındaki kızımın özel bölgesine dokundu" dedi.

Canlı yayına bağlanan kadının sözleri tüyler ürpertti: "Bu adam 9 yaşındaki kızımın özel bölgesine dokundu"

atv ekranlarının reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüyler ürperten anlar yaşandı. Sevim isimli kadın 15 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı'ya çıktı. 48 yaşındaki Nurettin isimli adamın kızını kaçırdığını iddia eden anne programda feryat etti. İddiaların odağındaki adam hakkında bir iddia da canlı yayına bağlanan kadından geldi. İsmini vermek istemeyen kadının anlattıkları tüyler ürpertti. 

"9 yaşındaki kızımın özel bölgesine dokundu"

Canlı yayına bağlanan bir kadın "Ben bu adamı gördükçe ellerim titriyor" diyerek korkunç iddialarda bulundu. "Benim kızımı kapının arasına sıkıştırmıştı. Kızıma dokunmuştu. Kızımın özel bölgesine dokunmuştu" dedi. Bu sözler karşısında 15 yaşındaki kızını arayan Sevim isimli kadın feryat etti.  Canlı yayına bağlanan kadın "Benim kızım şu anda 9 yaşında. Bu adam yüzünden ben kızıma dokunamıyorum." diyerek ağladı. İddiaların odağındaki servisçi Nurettin isimli adam, bu sözleri de reddetti.

Canlı yayına bağlanan kadının sözleri tüyler ürpertti: "Bu adam 9 yaşındaki kızımın özel bölgesine dokundu" - Resim : 1

İddiaları reddettti

Canlı yayına bağlanan kadın, konuyla ilgili şikayette bulunduğunu ve belgelerle programa geleceğini söyledi. İddiaların odağındaki adam tüm söylenenleri reddetti.

 

"Kızım geceleri uyuyamıyor"

9 yaşındaki kızının tacize uğradığını iddia eden kadın "Kızım geceleri uyuyamıyor, hâlâ destek alıyor" dedi. Programa belgelerle geleceğini söyledi. 

Canlı yayında gözaltına alındı

İddiaların odağındaki Nurettin isimli adım canlı yayında Silivri Çocuk Büro Amirliği tarafından ters kelepçelenerek tutuklandı. Bu anlarda stüdyoda alkış koptu. 

Canlı yayına bağlanan kadının sözleri tüyler ürpertti: "Bu adam 9 yaşındaki kızımın özel bölgesine dokundu" - Resim : 3