Müge Anlı'nın izleyicileri üzecek kötü haber! Tatlı Sert programı...

Müge Anlı'nın izleyicilerini üzecek bir haber geldi. Gündüz kuşağında Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla ilgili izleyicileri üzecek bir haber geldi... Büyük ilgi gören Tatlı Sert Programının yanın tarihi...

Müge Anlı'nın izleyicileri üzecek kötü haber! Tatlı Sert programı...

Müge Anlı'nın ATV'de yayınlana gündüz kuşağının en çok izlenen programlarının başını çeken Tatlı Sert programıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı! Tatlı Sert Programının sunuculuğunu yapan Müge Anlı son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Gerek iş hayatı gerekse özel hayatıyla dikkat çeken Anlı, canlı yayında evleneceğini açıklayarak sevenlerine sürpriz yapmıştı. Açıklamadan kısa süre sonra Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünya evine girmişti.

Atv'nin elinde bulunmayan imkanlardan dolayı Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayın tarihini ertelediği öğerenildi. Normal şartlarda 29 Ağustos'ta start verilecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaşanan aksaklıklardan dolayı erteleme kararı aldığı iddia edildi. Stüdyoda yaşanan teknik problemlerden dolayı programın 5 Eylül'de ekranlara gelmesi bekleniyor. Konu hakkında tv yönetiminden henüz net cevap gelmedi.