Haftalardır aranıyorlardı! Cesetleri tandırdan çıktı

Müge Anlı'nın programında yine bir cinayet aydınlatıldı. 3 haftadır kayıp olan anne babası için programa katılan Yusuf Turhan kötü haberi aldı.

Haftalardır aranıyorlardı! Cesetleri tandırdan çıktı

Kayseri'de kayıp olarak aranan karı kocanın öldürülüp evlerinin bahçesinde bulunan tandıra gömülü halde bulundu. Polis ekipleri tarafından beton dökülen tandırdan çıkarılan çiftin cenazesi morga kaldırıldı.

Yaklaşık 3 haftadır Müge Anlı İle tatlı Sert Programında aranan Mehmet Turhan (55) ve Firdevs Öztürk (52) çiftinden acı haber geldi. 20 gürdür aranan çiftin cansız bedeni Mehmet Turhan'ın kavgalı olduğu kardeşi Yusuf Turhan'ın bağ evinin bahçesinde bulunan tandırda, üzerlerine beton dökülmüş halde bulundu.

Haftalardır aranıyorlardı! Cesetleri tandırdan çıktı - Resim : 1

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına katılan oğulları Yusuf Turhan'ın iddiaları üzerine kayıp Mehmet Turhan ve eşi Firdevs Öztürk için Kayseri polisi, Kocasinan İlçesi Emmiler Mahallesi'nde çalışma başlattı. Canlı yayında anne ve babasının öldürülmüş olabileceğini belirten Yusuf Turhan, şüpheli olarak amcası Yusuf Turhan'ı işaret etmişti.

Çiftin oğulları Yusuf Turhan'ın ifadelerini ihbar kabul eden polis, Mehmet Turhan'ın kardeşi Yusuf ile eşi Nejla ve oğlu Bedirhan Turhan'ı gözaltına aldı. Sorgularında ağız biriliği yapmışçasına suçlamaları reddeden Yusuf Turhan ve ailesinin Emmiler mahallesindeki evinde ise savcılık kararıyla aranma yapıldı. Özel eğitimli polis köpeğinde kullanıldığı aramada köpek, Yusuf Turhan'ın bağ evinin bahçesine yeni yaptırdığı tandıra tepki verdi.

Polis köpeğinin tepki verdiği tandırda kazı yapan polis, toprağın altında beton katmanıyla karşılaştı. Betonun kırılmasıyla birlikte Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk çiftinin çuvallara konulmuş cesetlerine ulaşıldı. Çiftin öldürüldükten sonra konuldukları tandırın üzerine beton atıldığı ve bu betonun üzerine de yeniden toprak döşendiği ortaya çıktı. Tandırdan çıkarılan cesetler otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna gönderildi.