Müge Anlı'yı canlı yayında çıldırtan sözler! Torun Kerim Bekar ağzından kaçırdı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kaybolan 71 yaşındaki Dursun Zehir'i arayan ailesi konuk edildi. Ağzından ara ara bir şeyler kaçıran torun Kerim Bekar dikkatlerin üzerine çekilmesine neden oldu. Torun Kerim Bekar'ın sözleri Müge Anlı'yı çıldırttı.

Müge Anlı'yı canlı yayında çıldırtan sözler! Torun Kerim Bekar ağzından kaçırdı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 5 aydır kayıp olan 71 yaşındaki Dursun Zehir, torunu Kerim'in cinayetine mi kurban gitti? Aylardır haber alınamayan yaşlı adamın olayında şüpheli gözüken torun Kerim Bekar, canlı yayında ağzından öyle bir şey kaçırdı ki, Müge Anlı canlı yayında çileden çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, çözümlenemeyen olaylar çözüme kavuşturulmaya devam ediyor. Son olarak, Trabzon-Rize yolu arasında kaybolan 71 yaşındaki adamdan bir daha haber alınamazken, torunu Kerim Bekar şüpheli gösterildi.

"Yaşlı adamı torunu para için sıkıştırıyordu"

En son sahilde yürüdüğü görülen yaşlı adamdan bir daha haber alınamadı. Torunu Kerim'in kumar bağımlısı olduğu iddia edilirken, yakın çevre tarafından dedesini para için sıkıştırdığı ileri sürülüyor.

Müge Anlı ve ekibini şüphe rüzgarına sürükleyen olayda, Dursun Zehir'in öldürülüp su kuyusuna atılabileceği de iddialar arasında yer aldı.


Anlı, geçtiğimiz haftalarda ekibini devreye sokup, Trabzon'da bulunan su kuyusunda yayın yaptırdı. Dursun Zehir'in damadı olay gününü, "Kayınpederim ve dayım Dursun Zehir, Trabzon'un Araklı ilçesinde oturuyordu.

 Aynı zamanda hanımı rahatsızdı. Tedavi görmeye başlayınca kızı onu yanına aldı." cümleleriyle anlattı. Yayınlanan yeni bölümde torun Kerim'in, "En son dedemin evine anahtarla girmiş olabilirim." demesi Müge Anlı'yı canlı yayında çileden çıkardı.

Ağzından kaçırdı: Annemin anahtarını almış olabilirim

Dede'nin evine ne zaman ve nasıl gittin sorusuna "Hatırlamıyorum" yanıtı veren Kerim, ağzından bir şey daha kaçırdı.


"Annemin anahtarını almış olabilirim" diyen Kerim'e, Anlı, "Gizlice mi aldın?" diye sordu. Kerim'in yanıtı "Evet" olunca, neden gizli saklı dedesinin evine girmeye çalıştığı da merak konusu oldu. Kaynak: Medyaradar