Müge Boz ikinci kez hamile olmuştu! Hazırlıklara başladı: "Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum"

Ünlü oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile 2019 yılında Barselona'da evlenmişti. Mutlu çift Müge Boz ile Caner Erdeniz aynı yıl kızları Vina'yı kucaklarına almıştı. Tekrar anne olmak istediğini her fırsatta dile getiren Müge Boz ikinci kez anne olacağını duyurmuştu. Boz, bebeğine kavuşmayı beklerken yaptığı hazırlıklardan bahsetti.

Müge Boz ikinci kez hamile olmuştu! Hazırlıklara başladı: "Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum"

Emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile Barcelona'da evlenen oyuncu Müge Boz, kızı Vina'yı aynı yıl kasım ayında kucağına almıştı.

"Siz ikinci çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna da içtenlikle cevap veren Boz, "Evet ikinci çocuk istiyorum. Vina’nın bir kardeşi olsun istiyorum ama bunun için hayırlısı ne zaman olur bilemem" yanıtını vermişti.

Müge Boz ikinci kez hamile olmuştu! Hazırlıklara başladı: "Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum" - Resim : 1

ANNE OLACAĞINI DUYURMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olacağını duyuran Müge Boz hamileliğinin 33. haftasında. Ünlü oyuncu, doğum ve emzirme sürecinin kolaylıkla geçmesi için dişil enerji üzerine çalışmaya başladı.

Müge Boz ikinci kez hamile olmuştu! Hazırlıklara başladı: "Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum" - Resim : 2

DİŞİL ENERJİ MOTİVASYONU

Müge, “Bilinçaltı kodlamalarımı olumlamalarla destekliyorum. Sütümün bebeğime yetecek kadar çok olduğunu hayal ediyorum. Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum” dedi.

Müge Boz ikinci kez hamile olmuştu! Hazırlıklara başladı: "Dişil enerji meditasyonlarını yapıyorum" - Resim : 3