Muğla, Antalya, Isparta ve Burdur için kırmızı alarm şimdi verildi. Cumartesi günü 100 kilometreye ulaşacak

Muğla, Antalya, Isparta ve Burdur için Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından uyarı verildi. Cumartesi günü etkili olması beklenen şiddetli yağış için Muğla ve kıyı bölgelerde yer alan illere önemle resmi uyarı verildi.

Muğla, Antalya, Isparta ve Burdur için kırmızı alarm şimdi verildi. Cumartesi günü 100 kilometreye ulaşacak

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre cumartesi günü Muğla, Antalya, Isparta ve Burdur illeri için şiddetli yağış beklentisi mevcut.  Meteoroloji tarafından yapılan uyarıya göre cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren saatte 100 kilometreyle ulaşacak fırtına bekleniyor. 

YETKİLİLER OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINA KARŞI VATANDAŞLARI UYARDI

Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre Muğla, Antalya, Burdur ve Isparta illeri Cumartesi sabah saatlerinde başlayacak olan rüzgârın güney, zamanla batı yönlerinden fırtına (40-70 km/saat) 29 Kasım Pazar günü etkisini arttırarak kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) ve yer yer tam fırtına (100 km/saat ve üzeri) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek ulaşımda aksamalar, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

 

Muğla, Antalya, Isparta ve Burdur için kırmızı alarm şimdi verildi. Cumartesi günü 100 kilometreye ulaşacak - Resim : 1