Muğla Bodrum Antalya ve Kaş bu uyarı sizin için! Bugün etkili olacak... Elinizi çabuk tutun kimse dışarıda kalmasın çok hızlı geliyor

Muğla Bodrum Antalya ve Kaş bu uyarı sizin için. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Muğla Bodrum Antalya ve Kaş için şiddetli fırtına riski mevcut. Elinizi çabuk tutun kimse dışarıda kalmasın çok hızlı geliyor.

Muğla Bodrum Antalya ve Kaş bu uyarı sizin için! Bugün etkili olacak... Elinizi çabuk tutun kimse dışarıda kalmasın çok hızlı geliyor

Muğla Bodrum Antalya ve Kaş arasında kalan denizler için fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan resmi uyarıya göre Muğla’nın Bodrum ve Antalya Kaş arasında bugün öğleden sonra saatlerde şiddetli fırtına beklentisi mevcut. Elinizi çabuk tutun kimse dışarıda kalmasın.

AKŞAM SAATLERİNE KADAR ETKİLİ OLACAK

Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Bodrum-Kaş arasında bugün öğle saatlerinden itibaren rüzgarın güney ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Başta balıkçılar ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.