Muğla'da Datça ve Marmaris'e resmi uyarı geldi. İşiniz varsa bitirip eve geçin. Gece başlayacak

Muğla'da Datça ve Marmaris için resmi uyarı geldi. Meteoroloji tarafından yapılan resmi açıklama kapsamında Marmaris ve Datça ilçeleri için şiddetli yağış uyarısı yapıldı. İşiniz varsa bitirip eve geçin yapılan resmi uyarıya göre gece başlayacak.

Muğla'da Datça ve Marmaris'e resmi uyarı geldi. İşiniz varsa bitirip eve geçin. Gece başlayacak

Muğla'da Datça ve Marmaris'e önemle resmi uyarı geldi. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıya göre Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçeleri için şiddetli yağış bekleniyor. 

YAĞIŞIN ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR

Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre; Muğla kıyılarında bu gece saatlerinden sonra kuvvetli güney doğulu rüzgarla (40-70 km/saat) birlikte gök gürültülü sağanak yağışların yarın (Çarşamba) gün boyunca kuvvetli (21-50 kg/m2), Marmaris ve Datça çevrelerinde çok kuvvetli yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması tahmin ediliyor.

VATANDAŞLAR KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGARA KARŞI DİKKATLİ OLMALI

Kuvvetli ve yağış ve rüzgarın sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum oluşma riski, çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

 

Muğla'da Datça ve Marmaris'e resmi uyarı geldi. İşiniz varsa bitirip eve geçin. Gece başlayacak - Resim : 1