Muğla'da Nisan ortası dolu yağışı! Yollar beyaz örtü altına girdi

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Muğla'da etkili olan dolu yağışı şaşkınlığa neden oldu. Hava sıcaklığında yaşanan düşüş ve dolu yağışının ardından yollar Nisan ortası beyaz örtü altına girdi.

Muğla'da Nisan ortası dolu yağışı! Yollar beyaz örtü altına girdi

Muğla'da gece geç saatlerde etkili olan şiddetli yağış ve dolunun ardından yollar beyaz örtü altına girdi. Nisan ortası etkili olan dolu yağışı şaşkınlığa neden olurken bazı vatandaşlar ise araçlarını sağa çekerek görüntüyü kayda aldı.

''YOLLAR KAR YAĞMIŞ GİBİ''

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan uyarının ardından gece saatleri itibari ile Muğla’da yağış etkisini gösterdi. Yağış ve dolu yağışı sebebi ile bazı yollar beyaza bürünürken  sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti. Muğla-Denizli Karayolu ve Yılanlı bölgelerinde yoğun dolu sebebi ile beyaza bürünen yollarda sürücüler zor anlar yaşadı.

 Muğla’dan Yılanlı istikametine giden sürücülerden Üstün Yaşa; "Yollar sanki kar yağmış gibi beyaza bürünmüş. Yolda ilerlemekte güçlük çekiyoruz ama bu bir berekettir, bereket yağıyor” diye konuştu.

 

Muğla'da Nisan ortası dolu yağışı! Yollar beyaz örtü altına girdi - Resim : 1