Muğla'da şakır şakır yağan yağmurun ardından sabah saatlerinde etkili oldu. Kimse burnunun ucunu bile göremedi

 Muğla'ya bağlı Milas ilçesinde şakır şakır yağan yağmurun ardından sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Görüş mesafesinin sıfıra düştüğü bazı noktalarda kimse burnunun ucunu bile göremedi. Sürücüler zor anlar yaşadı.

Muğla'da şakır şakır yağan yağmurun ardından sabah saatlerinde etkili oldu. Kimse burnunun ucunu bile göremedi

Muğla'ya bağlı Milas ilçesinde, geçtiğimiz güne meydana gelen sağanak yağışların ardından, bugün sabah saatlerinde hava basıncındaki düşüş sonucunda yoğun bir sis perdesi oluştu. Milas merkezde sabah saatlerinde etkili olan sis, araç sürücülerine zor anlar yaşattı.

Muğla'da şakır şakır yağan yağmurun ardından sabah saatlerinde etkili oldu. Kimse burnunun ucunu bile göremedi - Resim : 1

GÖRÜŞ MESAFESİ BAZI NOKTALARDA SIFIRA İNDİ

Görüş mesafesi bazı noktalarda sıfıra inerken, yüksek kesimlerde kartpostallık manzaralar oluştu. Sabah erken saatlerde işe veya okula gitmeye çalışan mahalle sakinleri ve sürücüler zaman zaman zor anlar yaşarken, aynı zamanda oluşan manzarayı cep telefonları ile görüntülemeyi de ihmal etmedi. Bazı yüksek kesimlerde, sisin arasından sıyrılan güneş ışıkları ve doğal peyzaj, fotoğrafçılar ve doğa severler için eşsiz anlar oluşturdu.