Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Kaş ilçesi özellikle dikkat! Resmi uyarı şimdi geldi. Tek tek hepinize haber verildi

Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Kaş ilçesi özellikle dikkat. Resmi uyarı şimdi geldi hepinizi ilgilendiriyor. Resmi kaynaklardan yapılan uyarıya göre, Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Kaş ilçeleri mevkiinde denizlerde fırtına beklentisi mevcut

Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Kaş ilçesi özellikle dikkat! Resmi uyarı şimdi geldi. Tek tek hepinize haber verildi

Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Kaş ilçesi özellikle dikkat, bu uyarı hepinize tek tek yapıldı.  Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan resmi uyarı kapsamında, Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Kaş ilçesi arasında denizlerde fırtına beklentisi mevcut. 

FIRTINANIN GECE SAATLERİNE KADAR SÜRMESİ BEKLENİYOR

Yapılan uyarıda, “Yapılan son değerlendirmelere göre rüzgarın, Bodrum-Kaş arasında öğle saatlerinden sonra güney ve güneydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-74km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. 

Fırtınanın, bugün gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Başta balıkçılar ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

 

Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Kaş ilçesi özellikle dikkat! Resmi uyarı şimdi geldi. Tek tek hepinize haber verildi - Resim : 1