Yaşlı çiftin kahreden ölümü! Cansız bedenlerini komşuları buldu

Muğla’nın Milas ilçesinde yaşlı çift, evlerinde ölü bulundu. Yaşlı çifti, zaman zaman ihtiyaçlarını karşılayan kiracıları Erol Köse buldu.

Milas Burgaz Mahallesi Nazmi Akdeniz Caddesi üzerindeki evde meydana gelen olayda, Celal (93) ve Zeynep (81) Soğancı çiftinin zaman zaman ihtiyaçlarını karşılayan kiracıları Erol Köse, dün öğle saatlerinde eve geldi. Yaşlı çifitin cansız bedenleriyle karşılaşan Köse, durumu hemen komşulara haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı çiftin hayatlarını kaybettiğini tespit etti. Yaşlı çiftin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacağı öğrenildi.

 

Cansız bedenlerini komşuları buldu

Yaşlı çiftin komşusu Erol Köse ise “Sürekli kontrol ederek bir ihtiyaçları olup olmadığını sorarım. Evin yedek anahtarı da var bende. Sabah kendilerini gördüm ve bir istekleri olup olmadığını sordum. Saat 15.30’da yine uğradım. Amca sabah tuvaletteydi rahatsız etmemek için o tarafa gitmedim. Saat 15.30’da da aynı yerde olunca merak ettim bakınca öldüğünü fark ettim. Yaşlı kadının da diğer tarafta cansız durduğunu görünce hemen binadaki diğer komşulara seslenerek 112 ekiplerine haber verdik” ded,.