Muharrem İnce'nin teklifine Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik yanıt

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin "Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim" sözlerine "Biz yolumuza bakıyoruz" diyerek yanıt verdi.

Muharrem İnce'nin teklifine Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tek cümlelik yanıt

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında adaylıktan çekilme şartı olarak “Davutoğlu ve Babacan’ı göndersinler, CHP’ye destek vereyim. Ben gereğini yapmaya hazırım. Babacan ve Davutoğlu çekilirse Kılıçdaroğlu’na destek vereceğim. Üç tane cumhurbaşkanı yeter. Sayın Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş. Bu isimler yeter, ben bir şey istemiyorum.” ifadelerini kullanmıştı. 

"BİZ YOLUMUZA BAKIYORUZ"
NTV canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulunan Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İnce'nin teklifiyle ilgili bir soruya "Biz yolumuza bakıyoruz. İnce'ye teklif yapıldı. Ayrıntılara girmek istemem ama medyada da yer aldı. İnce ile görüşmemizden sonra Engin Altay'ı Muharrem Bey'e gönderdim." cevabını verdi.