Müjde Uzman "Tükenmişlik Sendromu" ile gündeme gelmişti! Nefise Karatay'dan Müjde Uzman için açıklama geldi!

Bir dönemin en ünlü modelleri arasında olan yer alan Nefise Karatay, önceki gün Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Güzelliği ve fit hali ile yıllara meydan okuyan Karatay, oyuncu Müjde Uzman'ın açıklamaları sonrası gündeme gelen 'tükenmişlik sendromu' ile ilgili konuştu.

Müjde Uzman "Tükenmişlik Sendromu" ile gündeme gelmişti! Nefise Karatay'dan Müjde Uzman için açıklama geldi!

Eski manken Nefise Karatay'ın güzelliği görenleri kendine hayran bırakıyor. Geçtiğimiz sene yaptığı "Botoksum, dolgum yok" açıklamasıyla gündem olmuştu. Genç kızlara taç çıkartan 48 yaşındaki ünlü isim, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çok fazla estetik yaptırmıyorum. Zaten 'dolgu ve botoks yaptırmıyorum' dediğimde olay oldu. Yüz yogası yapıyorum. Haftada üç gün spora gidiyorum. Zararlı alışkanlığım yok, düzenli hayatım var."

Müjde Uzman "Tükenmişlik Sendromu" ile gündeme gelmişti! Nefise Karatay'dan Müjde Uzman için açıklama geldi! - Resim : 1

"İÇİNDE KÖTÜ DUYGU BARINDARMAZSAN, KÖTÜ GÖRÜNTÜ YANSIMAZ"

Yıllardır hep aynı formda olan model, "Düzenli besleniyorum ve spor yapıyorum. İçinde kötü duygu barındırmazsan, kötü bir görüntü yansımaz" diye konuştu.

Müjde Uzman "Tükenmişlik Sendromu" ile gündeme gelmişti! Nefise Karatay'dan Müjde Uzman için açıklama geldi! - Resim : 2

"HERKESİ ANLAMAK LAZIM"

Oyuncu Müjde Uzman'ın açıklamalarıyla gündeme gelen 'Tükenmişlik Sendromu' ile ilgili konuşan Nefise Karatay, şu ifadeleri kullandı:

"Dışarıdan baktığınızda herkes mutlu ama içi öyle değil.Herkesi anlamak lazım. Müjde atlatacaktır. Muhakkak yıpranmıştır. Sonuçta insanız. Benim de sıkıntılı dönemim oldu, aileme sarıldım. Az ama öz insan olsun diye bakıyorum. O zaman yıpranmıyorsun. İnsanlar sınırları aştığı zaman yıpratabiliyorlar."