Murat Arkın'dan duygulandıran paylaşım geldi! Kimsenin görmediği Cüneyt Arkın fotoğrafı! "Babam çıkıp şimdi gelse...

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası efsane isim Cüneyt Arkın'ın hayatını kaybetmesinin ardından sanat camiası büyük yas yaşamıştı. Vefatının ardından 2 ay geçen Cüneyt Arkın'ın daha önce hiç görmediğiniz fotoğrafını oğlu paylaştı. Murat Arkın, babasıyla ilgili gördüğü rüyayı da o fotoğrafın altında anlattı.

Murat Arkın'dan duygulandıran paylaşım geldi! Kimsenin görmediği Cüneyt Arkın fotoğrafı! "Babam çıkıp şimdi gelse...

Birçok unutulmaz filme imza atan Yeşilçam'ın ustası efsane isim Cüneyt Arkın geçtiğimiz haziran ayında hayatını kaybetmişti. 85 yaşındaki usta oyuncu gece geç saatlerde rahatsızlanıp hastanede tedavi altına alınan Arkın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Unutulmaz filmleriyle Türk sinemasına damga vuran Cüneyt Arkın, yediden yetmişe herkesin sevdiği bir oyuncu haline gelmişti. Usta oyuncunun vefatı yakınlarının ve tüm sanat camiasını derinden etkilemişti.

"BABAM ÇIKIP ŞİMDİ GELSE..."

Cüneyt Arkın'ın kendi gibi oyuncu olan oğlu Murat Arkın, takipçilerini duygulandıracak bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından babasıyla ilgili gördüğü rüyayı anlatan Murat Arkın, aynı zamanda kimsenin daha önce görmediği aile fotoğrafını paylaştı.

Murat Arkın, babasıyla ilgili gördüğü rüyayı şu sözlerle anlatmaya başladı:

"Ne muhteşem bir geceydi. Daha dün salıncakta otururken diyordum "babam çıkıp şimdi gelse, yanından kimse ayıramaz beni" diye.

Tüm gece beraberdik. Kucağındaydım. O koca vucuduyla sarmıştı beni. Yatarken kas ağrıları ve hafif ateşli yatmıştım. Elleri yüzümdeydi. Sarı kazak vardı üstünde. Dudağıyla ateşimi ölçtü. Dudakları hiç ayrılmak istemezmişcesine alnıma yapıştı kaldı. Ben yan yattığım için belimin ağrıdığını hissediyordum ama sanki rüya olduğunu biliyormuşcasına kıpırdarsam sihir bozulacak diye yerimden kımıldamıyordum. Öyle yattım kucağında, dudakları alnımda."

Murat Arkın'dan duygulandıran paylaşım geldi! Kimsenin görmediği Cüneyt Arkın fotoğrafı! "Babam çıkıp şimdi gelse... - Resim : 1