Murat Boz'dan kafa karıştıran paylaşım!

Murat Boz, Aslı Enver ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabında tekrar paylaştı.

Murat Boz'dan kafa karıştıran paylaşım!

Şarkıcı Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver, bir dargın bir barışık yaşadıkları aşkla magazin gündemine gelmeye devam ediyor.

Murat Boz ve Aslı Enver, geçtiğimiz ekim ayında ayrılmıştı. Boz, sosyal medya hesabından yaptığı bir hareket ile kafaları karıştırdı.

Enver ile çekilen fotoğrafını instagram profilinde arşivden çıkartarak yayınlayan şarkıcı, "Barıştılar mı?" sorusunu akıllara getirdi.

Ünlü çiftin, geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe-Beşiktaş maçını birlikte izlediği iddia edilmişti. Murat Boz, barışma iddiaları hakkında, "Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum" yanıtını vermişti.

Aslı Enver ise sosyal medya hesabından "Kendime söz verdim, güzel olacak güzel 2020" notuyla yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti.

Acun Ilıcalı, Murat Boz ile güzel oyuncu Aslı Enver'in ayrılığı hakkında çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu.

Ilıcalı, "Ben hayatta kimsenin küs kalmasını istemem. Herhalde şimdiye kadar 150 kişiyi barıştırmışlığım vardır, ama ilişki olarak düşünmeyin. Barıştırmak için elimden geleni yaparım. Onlarla ilgili durum şu; çok güzel bir ikili. Bir ilişkiyi zorladılar, denediler. İki iyi insan anlaşamayabilir. Olabiliyor işte böyle şeyler. Ayrılınca 'Allah cezasını versin' deyip iki ay sonra pişman olabilirsin" demişti.