Murat Boz'un jüri olduğu O Ses Yılbaşı programında Ayça Ayşin Turan olacak mı? Kararını verdi

Murat Boz ile adı aşk dedikodularına karışan Ayça Ayşin Turan'ın O Ses Yılbaşı programına katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Turan kararını verdi.

Murat Boz'un jüri olduğu O Ses Yılbaşı programında Ayça Ayşin Turan olacak mı? Kararını verdi

Ayça Ayşin Turan bir kez daha  O Ses Yılbaşı programına katılması için teklif almıştı. Ancak geçen hafta güzel oyuncu adının aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz jüride olduğu için tekrar aynı konuyla gündeme gelmemek için yarışmaya katılmak istemediğini iletmişti, fikri değişti

Karar değiştirdi

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bu hafta yeni bir gelişme oldu ve Ayça Ayşin Turan karar değiştirdi. Yılbaşı gecesi yayınlanacak olan yarışmaya katılacak olan oyuncu 25 Aralık’ta yapılacak çekim için şarkı seçimine başladı.

O Ses Yılbaşı'na kim katılacak

Öte yandan Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin,  Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin, Eser ve Berfu Yenenler, Cemal Can ile Danla Biliç, Aslıhan Malbora’nın da yer aldığı yarışmanın yılbaşı kadrosuna son olarak Sıcak Kafa’daki başarılı performansıyla adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Subaşı da katıldı.

Murat Boz'un jüri olduğu O Ses Yılbaşı programında Ayça Ayşin Turan olacak mı? Kararını verdi - Resim : 1