Murat Dalkılıç'ın son hamlesine Hande Erçel'den karşılık geldi

Murat Dalkılıç geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Hande Erçel'i sosyal medya hesabından takipten çıkardı. Erçel, bu hamleyi gördü, karşılık verdi. İkili ayrıldıkları zaman arkadaş kalacaklarını söylemişlerdi.  

Murat Dalkılıç'ın son hamlesine Hande Erçel'den karşılık geldi

Hande Erçel ve pop dünyasının sevilen şarkıcılarından Murat Dalkılıç 3 yıllık ilişkileri son buldu. Geçtiğimiz günlerde ayrılığın üzerinden aylar geçtikten sonra Murat Dalkılıç, Hande Erçel ile ilişkisinin neden bittiğini itiraf etti. İkilinin bitmiş aşkları yeniden gündeme geldi.

Murat Dalkılıç geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Hande Erçel’i sosyal medya hesabından takipten çıkardı. Sosyal medyada da gündem olan olay sonrası Erçel’den yanıt gecikmedi.

Hande Erçel’de eski sevgilisi Murat Dalkılıç’ı takipten çıkardı. İkili ayrıldıkları zaman arkadaş kalacaklarını söylemişlerdi.  

Öte yandan Dalkılıç, ''Kırmızı Nokta'' programında Emel Yalçın'ın konuğu oldu. Son dönemde hakkında birçok iddia atılan Dalkılıç, Erçel ile ayrılıkları ile ilgili de göndermelerde bulundu.

Emel Yalçın, Murat Dalkılıç'a "İlişkiyi ne bitirir?" sorusunu sordu. Murat Dalkılıç, bu soruya verdiği cevapla Hande Erçel ile ilişkisinin neden bittiğini de açıklamış oldu. 

Dalkılıç, "İlişki içindeki alev bitince biter. O alev ayakta tutuyor ilişkiyi. İlişki içinde, ilk önce karşı tarafı düşünürüm onun ne istediğine önem veririm merak ederim, önceliğim karşı tarafın ne istediğidir" cümlelerine yer verdi.

Dalkılıç, "Hiç sevgilinin telefonunu karıştırdın mı?" sorusuna ise, şu cevabı verdi:

"Bu dünyada sevgililikte en nefret ettiğim şey telefon karıştırılmasıdır. Karıştırmadım diyerek yalan söylemek istemem.''

''Belki 10 sene önce yapmışımdır. Hem saygı, hem güven belirtisi hareketlerdir. Bir şey ararsan bulursun çünkü."