Murat Kılıç: Sonbaharda Bazı Saç Modelleri Trend Oldu!

Saç Tasarımcısı Murat Kılıç, kuaförlük alanında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İnovatif projelerde yer alan Kılıç, sonbaharda bazı saç modellerinin trend olduğundan bahsetti.

Murat Kılıç: Sonbaharda Bazı Saç Modelleri Trend Oldu!

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kılıç, “Özellikle katlı modellerin sonbahar aylarında ön plana çıktığını gözlemliyoruz. 90’lara bir dönüş olarak da nitelendirilebilecek katlı modeller, klasik bir görünüm de sağlıyor. Bunun yanı sıra modern bir görünüm için saçlarda ışıltı kullanılabilir. Öte yandan saç bantları gibi aksesuarlar da tercih edilebilir.” ifadelerinde bulundu.

Saçlarda Işıltı, Estetik Bir Görünüm Sunuyor

Mesleğe 16 yaşında başlayan ve 16 yaşından beri aktif olarak saç tasarımcılığı yapan Murat Kılıç, saçlarda ışıltının canlı bir saç görünümünü mümkün kıldığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kılıç, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Saçlara ışıltı attırmak, özellikle son zamanlarda moda oldu. Saç renginden 1 ila 2 ton açık renkler kullanılarak saçlar arasına boyama işlemi yapılıyor. Bu sayede saçlara güneşten açılmış efekti veriliyor. Işıltı atılan saçlarda çok daha modern bir görünüm oluştuğunu söyleyebilirim. Özellikle sonbahar aylarında ışıltı, oldukça dikkat çekici bir görünüm sağlıyor.”

Murat Kılıç: Sonbaharda Bazı Saç Modelleri Trend Oldu! - Resim : 1

Katlı Modeller, 90’ları Hatırlatıyor

Katlı modellerin özellikle sonbahar aylarında kullanıldığının altını çizen Murat Kılıç, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Katlı modeller, saçlara ahenk katıyor. Daha çok perçem ile birlikte kullanılan katlı saçlar, aynı zamanda 90’ların atmosferini deneyimlemek isteyen kadınlar tarafından kullanılıyor. Katlı modeller genellikle klasik bir görünüm sağlıyor.”

Saç Bantları, Sonbaharın Trendleri Arasında

Saç bantlarının hem yaz hem de kış aylarında tercih edildiğini, her mevsim benzersiz bir görünüm sunduğunu belirten Murat Kılıç, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Rengarenk saç bantları, yaz aylarında canlı bir görüntü sunuyor. Kombinlerin eşsiz bir şekilde tamamlanmasını sağlayan saç bantlarının sonbahar aylarında da cıvıl cıvıl bir görünüm için kullanıldıklarını söyleyebilirim. Kombinlere modern ve estetik bir dokunuşta bulunmak isteyen kadınların tercih ettikleri saç bantları, birçok farklı modeli de bünyesinde barındırıyor. Maşa ya da düzleştirici ile hareketlilik kazanan saçlarda saç bantları kullanılarak çok özel bir görünüm elde edilebilir.”