Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Aziz ne zaman başlıyor? Aziz dizisi oyuncuları, Aziz dizisi konusu…

Show TV’nin yeni dizisi Aziz ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Murat Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan ve Fırat Tanış’ın yer alacağı yeni dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. Peki, Aziz dizisi ne zaman başlıyor? Aziz dizisi konusu, oyuncuları…

Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Aziz ne zaman başlıyor? Aziz dizisi oyuncuları, Aziz dizisi konusu…

Show TV yeni sezon için dizi hazırlıklarına başladı. Başrolünde Murat Yıldırım’ın yer alacağı Aziz dizisi yeni sezonda seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. O3 Medya tarafından hazırlanan Aziz dizisinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz otururken, senaryosunu ise Eda Tezcan kaleme alıyor. Peki, Aziz dizisi ne zaman başlıyor. İşte, Azizler dizisi oyuncuları ve konusu…

Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Aziz ne zaman başlıyor? Aziz dizisi oyuncuları, Aziz dizisi konusu… - Resim : 1

Aziz dizisi ne zaman başlıyor?

Show Tv’nin yeni projesi Aziz dizisinin Eylül ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

Aziz dizisi konusu

Yıldırım’ın yeni dizisi Aziz 1930’lu yıllarda Antakya’da geçiyor. Zeynep Günay Tan’ın proje tasarımına imza atacağı Eda Tezcan’ın ise yazdığı dizide Yıldırım, Aziz Payidar adlı bir karaktere hayat verecek.

Dizide bir Fransız Teğmenin ölümüne neden olan Aziz, büyük aşkı Dilruba’yı da arkasında bırakıp baba ocağını terk edecek. Olayın unutulmasının ardından doğduğu kente geri dönecek olan Aziz için yepyeni bir hayat başlayacak.

Aziz dizisi oyuncu kadrosu

Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Aziz ne zaman başlıyor? Aziz dizisi oyuncuları, Aziz dizisi konusu… - Resim : 2

Murat Yıldırım

Önceki sezon Ramo dizisinin başrol oyuncusu olan Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Mardinli olan oyuncu, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Oyunculuk kariyerine Fırtına ve Asi dizisiyle başlayan Yıldırım, İmane Elbani ile evlidir.

Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Aziz ne zaman başlıyor? Aziz dizisi oyuncuları, Aziz dizisi konusu… - Resim : 3

Ahmet Mümtaz Taylan

Ahmet Mümtaz Taylan, 12 Eylül 1965 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Son olarak Arıza ve Alef dizilerinde oynayan oyuncu tiyatrodan sinemaya geçen usta oyunculardan biridir. Ünlü oyuncu ile Aziz dizisi için görüşmeler devam ediyor.

Murat Yıldırım’ın yeni dizisi Aziz ne zaman başlıyor? Aziz dizisi oyuncuları, Aziz dizisi konusu… - Resim : 4

Fırat Tanış

Oyuncu ve şarkıcı Fırat Tanış, 5 Mayıs 1875 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Bilal karakteriyle kendini geniş kitlelere tanıtan oyuncu, İstanbullu Gelin dizisiyle kariyerinde zirve yapmıştır. Son olarak Arıza dizisinde rol alan oyuncu Kübra Tanış ile evlidir.