Müslüm Baba'nın bu şarkısı ilk kez yayınlandı! Dinleyen mest oldu

Müslüm Gürses'in daha önce yayınlanmamış bir şarkısı ortaya çıktı. "Bir Canım Kaldı" adlı şarkıyı dinleyen mest oldu. İşte o şarkı...

Müslüm Baba'nın bu şarkısı ilk kez yayınlandı! Dinleyen mest oldu

Rahmetli sanatçımız Müslüm Gürses sevenlerine resmen bir hazine bıraktı. Daha önce yayınlanmamış şarkısı "Bir Canım Kaldı" YouTube'dan yayınlandı. Sözleriyle yüreklere dokunan şarkıyı dinleyenler mest oldu. YouTube'da yorumların ardı arkası kesilmedi. İşte Müslüm Gürses'in "Bir Canım Kaldı" şarkı....

"Mahzendeki Şarkılar" albüm serisinde yer aldı

Müslüm Gürses'in saklanmış ve daha önce yayınlanmamış şarkıları, "Mahzendeki Şarkılar" albüm serisi kapsamında Elenor Müzik arşivinden yayınlanmaya devam ediyor. Albümün yeni şarkısı "Bir Canım Kaldı", tüm dijital platformlar üzerinden dinleyicilerle buluştu. 

7 albüm daha çıkacak

Elenor Müzik'in sahibi eski yapımcı Muhteşem Candan, "Bir Canım Kaldı" albümü hakkında konuştu. Candan, şu ifadeleri kullandı:

"Müslüm Gürses, Elenor Müzik için bir şans, böyle büyük bir star ile çalışmak her şirkete nasip olmaz. Elenor ve Müslüm Gürses'in yol arkadaşlığı 40 yıl gibi uzun bir süre devam etti ve 50 albüm çalıştık. Müslüm Gürses müzik hayatının en önemli çıkışlarını Elenor'da yaptı şöhret basamaklarını birlikte tırmandık. Bizim anlaşmalarımız her yıl iki veya üç albüm yapmak üzere düzenlemişti. Müslüm Baba Türkiye'de en çok korsanı yapılan sanatçı olması nedeniyle bazı albümleri yayınlayamadık. Elenor Müzik'in arşivinde 10 albüm ve 100 eser kaldı. Bunların ilk üçünü 'Mahzendeki Şarkılar' serisi olarak piyasaya sunduk. Geriye kalan yedi albümü de önümüzdeki zamanlarda sevenleriyle buluşturacağız" dedi. 

İşte Müslüm Gürses'in ilk kez duyacağınız şarkısı: