Muş'ta koyunlarını otlatan çobanın gökyüzünde gördüğü manzara ile ağzı bir karış açık kaldı! Herkes onu insana benzetti... Dakikalarca gökyüzünde süzüldü

Muş'un Varto ilçesinde koyunlarını otlatmak için yeşillik alana götüren çoban gökyüzünde gördüğü manzara ile adeta dondu kaldı. Herkesin insan insan siluetine benzettiği enteresan cisim dakikalarca gökyüzünde süzüldü. O anlar anbean cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Muş'un Varto ilçesinde gökyüzünde ortaya çıkan ve insan siluetine benzeyen enteresan cisim herkesi şaşırttı. Koyunlarını otlatmaya çıkaran bir çoban tarafından fark edilen ve hemen kayda alınan enteresan siluet dakikalarca gökyüzünde süzüldü.

İNSAN BEDENİNE BENZETİLDİ

Cismin ne olduğu konusunda net bir bilgi bulunmazken, gökyüzünde beliren cisim izleyenleri şaşırttı. Koyun otlatan çoban Murat Koç, cismin hareket halinde olduğunu ve insan şeklini andırdığını belirterek, “Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi.

Cismi görür görmez biraz heyecanlandım. Bu cismi insanlar görsün bilsin diye videoya çektim. Cismi yaklaşık bir dakika havada takip edebildim. Bu cismin araştırılmasını istiyorum” dedi.

 

Muş'ta koyunlarını otlatan çobanın gökyüzünde gördüğü manzara ile ağzı bir karış açık kaldı! Herkes onu insana benzetti... Dakikalarca gökyüzünde süzüldü - Resim : 1