Mustafa Destici: Rakamlarla ilgili çok büyük bir algı oluşturuyorlar

Ahmet Kasım Han’ın sunduğu Yüz Yüze programına Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici konuk oldu. Destici canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Tv100 ekranlarında Yüz Yüze’nin konuğu olan Mustafa Destici, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili olarak, “Dünyanın bütün ülkelerine baktığınız zaman bu pandemi süreci ile ilgili bir taraftan mücadele sürerken, diğer taraftan normal hayatımızı da devam ettirmeliyiz. Tüm milleti eve kapatamayız böyle bir şansımız yok. Elbette tedbirler alarak herkes işine gitmeli ve devlet işleyişi de devam etmeli” dedi.

Destici’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

“Rakamlarla ilgili çok büyük bir algı oluşturuyorlar“

-Rakamların farklı açıklandığı ya da eksik gösterildiği ile iligli çok büyük bir algı oluşturuyorlar. Rakamlar doğru değildir diyenler somut belgelerle gelmeli, ben rakamların doğru olduğuna inanıyorum.

-Elinizde bir belge bir bilgi yoksa topluma bu durumun üzerinden siyaset yapılmaz.

TTB kapatılsın polemiği

“Devletin karşısında saf tuttular”

-Libya’da ya da devletin PKK ile mücadelesinde hep devletin karşısında durdular. Ve devletin karşısında olanlar ile iş birliği yaptılar o yüzden sicilleri bozuk diyorum.

“Türk milletine ve hastalarımıza faydalı olmaya gayret göstermeye davet ediyorum”

-TBB’nin bu gayri samimi tutumundan vazgeçip samimi bir şekilde korona ile mücadelede bir görüş oraya koymaya ve sağlık çalışanlarını da sırf birilerini yıpratmaya, Türkiye’yi uluslararası arenada zor duruma düşürmek için değil gerçekten Türk milletine ve hastalarımıza faydalı olmaya gayret göstermeye davet ediyorum, kapatılıp kapatılmaması benim bilebileceğim bir konu değil o hukukun içerisinde bir konudur...