Müteahhit kardeşinin yaptığı binaya Batman'da depremden sonra girdi, kolona bakınca gördüklerine ve gözlerine inanamadı

Batman'da yaşayan bir vatandaşın sosyal medya hesabında paylaştığı video gündeme bomba gibi düştü. Depremden sonra evine giren vatandaş müteahhitliğini kardeşinin yaptığı evindeki korkunç gerçeği görünce gözlerine inanamadı. Depremde zarar gören binanın kolonlarının tuğladan yapıldığı ortaya çıktı.

Batman'da kardeşinin müteahhitliğini yaptığı binada yaşayan bir vatandaş, depremden sonra korkunç gerçekle karşı karşıya kaldı. Depremde zarar gören evine çıktığında, kolonların beton ve demir yerine tuğladan yapıldığını görünce şoka girdi. 

Müteahhit kardeşinin yaptığı binaya Batman'da depremden sonra girdi, kolona bakınca gördüklerine ve gözlerine inanamadı - Resim : 1

KONTROL ETTİRİN

Sosyal medya hesabından evinin son hali ve tuğladan yapılan kolonları paylaşan vatandaş, evlerinizi kontrol ettirin çağrısında bulundu. Evinin son halini,  ‘evinizi kardeşiniz de yapsa temelini kontrol edin’ notuyla paylaşan vatandaşın videosu binlerce kez izlendi. Sosyal medya kullanıcıları "İnşaat izleyen dayıları şimdi daha iyi anlıyorum… Gerekli bir eylem" şeklinde esprili bir yorum yaparken bazı kullanıcılar, "Bu resmen cinayet" yorumunda bulundu. 

Müteahhit kardeşinin yaptığı binaya Batman'da depremden sonra girdi, kolona bakınca gördüklerine ve gözlerine inanamadı - Resim : 2