Önce Acun Ilıcalı'ya sonra Acun Medya'ya şimdi de Nisa Bölükbaşı'na... Nagihan Karadere durmuyor!

Survivor ile ilgili Nagihan Karadere'nin olay açıklamaları sürüyor. Daha önce parkurlardan şikayet eden Nagihan Karadere şimdi de Nisa Bölükbaşı'na resti çekti.

Önce Acun Ilıcalı'ya sonra Acun Medya'ya şimdi de Nisa Bölükbaşı'na... Nagihan Karadere durmuyor!

Survivor Nagihan durdurulamıyor. Survivor All Star'da da olayları eksik olmayan Nagihan Karadere şimdi de sosyal medyadan olaylı açıklamalarına devam ediyor. 

Acun Medya tarafından kupayı kaldıran isim Nisa Bölükbaşı olmuştu. Bu aynı zamanda tartışmaları da beraberinde getirdi. Bu tartışmalara bir de Nagihan Karadere eklendi.  

Nagihan Karadere sosyal medyadan Nisa Bölükbaşı ile ilgili açıklamaları olay oldu. Daha önce Acun Medya ve Acun Ilıcalı'ya ateş püsküren Nagihan Karadere şu açıklamaları yapmıştı. 

Nagihan Karadere, Survivor yarışmasından ayrıldıktan hemen sonra Acun Ilıcalı’ya ve Acun Medya’ya “Artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını Aşil tendonunu 1 sayı alma uğuruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa İş sadece SMS ile yürüyor” sözlerini dile getirmişti. Acun Ilıcalı ise gelen tepkilere de açıklama yaparak; “Biz kimin şampiyon olduğuna bakmayız” yorumunda bulunmuştu.

Nisa Bölükbaşı ile ilgili olarak sesini bu zamana kadar çıkarmayan Nagihan Karadere en sonunda sosyal medyada Nisa Bölükbaşı'yla ilgili sessizliğini bozdu. Nisa Bölükbaşı'nın o sözleri herkesi şoke etti. 

O paylaşımı beğenerek tarafını belli etti

Nagihan Karadere, Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımı beğenerek; Nisa Bölükbaşı’na resti çekti! Karadere, Nisa Bölükbaşı’nın sokağa çıktığında halk tarafından tebrik edilemeyeceğini ifade eden bir yorumu beğenerek herkesi şok içerisinde bıraktı.

Önce Acun Ilıcalı'ya sonra Acun Medya'ya şimdi de Nisa Bölükbaşı'na... Nagihan Karadere durmuyor! - Resim : 1

Bunun yanında “Z kuşakları birden fazla fake hesap açarak Nisa'ya destek oldukları belli oldu” iddiasını beğenmesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu!

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Nagihan Karadere’nin Nisa Bölükbaşı’na olan restinden sonra gözler Nisa Bölükbaşı’ndan gelecek olan açıklamaya çevrildi!