Narkotik köpeği 'Thor'dan kaçış yok! Otomobil bagajındaki ilk yardım çantasından uyuşturucu çıktı: 2 gözaltı

Kütahya’da polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu araçta narkotik köpek Thor uyuşturucu buldu. Otomobilin bagajında ilk yardım çantasına gizlenmiş 276,75 gram kokain ve 5,55 gram esrar ele geçirildi. D.B. ve H.Ö., gözaltına alındı.

Narkotik köpeği 'Thor'dan kaçış yok! Otomobil bagajındaki ilk yardım çantasından uyuşturucu çıktı: 2 gözaltı

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent girişindeki polis uygulama noktasında şüphe üzerine 34 CTM 193 plakalı otomobili durdurdu.

Narkotik köpeği 'Thor'dan kaçış yok! Otomobil bagajındaki ilk yardım çantasından uyuşturucu çıktı: 2 gözaltı - Resim : 1

Narkotik köpek ‘Thor’ ile yapılan aramada, otomobilin bagajındaki stepne kısmına gizlenmiş ilk yardım çantasında, 276,75 gram kokain ve 5,55 gram esrar ele geçirildi.

Narkotik köpeği 'Thor'dan kaçış yok! Otomobil bagajındaki ilk yardım çantasından uyuşturucu çıktı: 2 gözaltı - Resim : 2Otomobilde bulunan D.B. ve H.Ö., ‘Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak’ suçundan gözaltına alındı. Şüphelilerin, daha önce de ‘Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak’ suçundan haklarında işlem yapıldığı belirtildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.