Narkotik operasyonunda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarının önlenmesi ve suç organizasyonlarının deşifre edilmesine yönelik yaptığı operasyonda, şüpheli bir kişiye ait adreste çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Adreste, 245 adet ecstasy, 106.20 gram mariuhana, satışa hazır hale getirilmiş 8 parça halinde 26 gram mariuhana ele geçirildi. Şüpheli M.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, narkotik suçlarının önlenmesi ve suç organizasyonlarının deşifre edilerek şüphelilerin yakalanmasına yönelik Beyoğlu’nda 9 Ekim 2023 tarihinde operasyon gerçekleştirdi.

BASKINDA YAKALANDI

İstiklal Mahallesinde yürütülen saha araştırması ve incelemelerde tespiti yapılan bir adreste narkotik madde ticareti yapıldığı belirlendi. İkamet sahibi olan şüpheli M.D. saat 23.30 sıralarında ikamete geldiği anda polis tarafından yakalandı.

ÇOK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Adreste yapılan aramada; 245 adet ecstasy, 106.20 gram mariuhana, Satışa hazır hale getirilmiş 8 parça halinde 26 gram mariuhana, 55 adet şeffaf klipsli poşet, 680 TL nakit para, 1 adet cep telefonu ve simkart ele geçirildi. Şüpheli M.D., 10 Ekim 2023 tarihinde, ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti’ suçundan sevk edildiği hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.