NASA son sürat çalışıyor! Bu yıl her şey değişebilir. İnsanlık Güneş'e en yakın noktaya kadar gidecek

NASA, 2024 yılı için çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Bu yıl her şey değişebilir. Dünyaca ünlü uzay ajansı, bu yıl için planını açıkladı. 100 yılda bir meydana gelecek korkunç patlamalarıyla son dönemde gündemden düşmeyen Güneş hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorlar. Ajans, bu yıl içinde gönderdikleri uzay aracını Güneş'e en yakın noktaya kadar yaklaştıracak. Böylece insanlık ilk kez Güneş'e en yakın noktaya gidecek.

NASA son sürat çalışıyor! Bu yıl her şey değişebilir. İnsanlık Güneş'e en yakın noktaya kadar gidecek

2024 yılı için çalışmalarını sürdüren dünyanın en ünlü uzay ajansı olan NASA, bu yıl yepyeni şeylerin peşinde. 100 yılda bir meydana gelen büyük patlamalara neden olan Güneş hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorlar. Bu yıl içinde gönderilecek bir uzay aracı, Güneş'e en yakın noktaya ulaşabilir. 

NASA son sürat çalışıyor! Bu yıl her şey değişebilir. İnsanlık Güneş'e en yakın noktaya kadar gidecek - Resim : 1

GÜNEŞ'E YAKLAŞACAK

2024, uzay için büyük bir yıl olacak şekilde şekilleniyordu. NASA nihayet Europa Clipper'ı Jüpiter'in yaşam için en umut verici adayına göndermeyi planlıyor ve ajansın Parker Solar Probe'u da bu yıl Güneş'e en yakın yaklaşımını yapacak. Böylece insanlık ilk kez Güneş'e en yakın noktaya gidecek.