Nasrettin Hoca hiç bu kadar acıklı güldürmemişti! Fotoğrafa bakanlar hem gülüyor hem de üzülüyor

Kahramanmaraş merkezli Malatya depreminin ardından afetzedeler artçı sarsıntıların endişesiyle evlerine gidemiyor. Toplanma alanlarında her türlü ihtiyaçları karşılanan depremzedelerin yanına giden tiyatro oyuncusu Ömer Konakçı, ise Nasrettin Hoca kıyafeti giyerek, depremden etkilenen çocuklara moral vermek için gösterilerde bulundu.

Nasrettin Hoca hiç bu kadar acıklı güldürmemişti! Fotoğrafa bakanlar hem gülüyor hem de üzülüyor

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından depremzedeler toplanma alanlarına yerleştirildi. Tiyatro oyuncusu Ömer Konakçı, ise depremden etkilenen çocuklara moral olmak için Nasrettin Hoca kılığıyla toplanma alanına gitti.

Nasrettin Hoca hiç bu kadar acıklı güldürmemişti! Fotoğrafa bakanlar hem gülüyor hem de üzülüyor - Resim : 1

BÜYÜKLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Yapılan tiyatral gösteri çocukların yüzünü güldürürken, büyükler ise gözyaşlarına hakim olamadı. Tiyatro oyuncusu Ömer Konakçı, ülkece zor durumdan geçtiklerini belirterek, "Zor günler yaşadık, kötü günler yaşadık ama sağ olsun devletimiz bize hemen yardıma koştu.

 Çocukların yüzlerinin güldüğünü söyleyen Konakçı, "Bu beni mutlu etti, inşallah çocuklar hep güler. Kötü günlerden geçiyoruz. Çok kötü günlerden geçiyoruz ama geçecek. Bu yardımlaşma, bu dayanışma ile emin olun geçecek" ifadelerini kullandı.